Regenerator - TIGI Catwalk Oatmeal & Honey Conditioner
Posted 29 August 2006 - 01:36 PM
5/5
Posted 29 August 2006 - 01:50 PM
Ja, se strinjam, da gre za enega izmed boljših regeneratorjev, sestavinsko torej enega izmed najboljših, iz meda in ovsenih kosmičev, vsebuje tudi sojine in pšenične proteine, ki lasem povrnejo vlago in jim povečajo sisaj. Efekt zaradi dobrih sestavin je seveda zaradi tega na laseh viden - mehki, zdravi, nahranjeni lasje. Diši za umret dobro, luštno sladko, vonj je tudi kar obstojen. Je živo svetlo modre privlačne barve, embalaža lepa, jaz nisem imela kakšnih težav z doziranjem. V bližnji prihodnosti si ga bom spet kupila.
Ocena: 4 (odvzemam eno zvezdico zaradi vseeno pretirane cene)
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 August 2006 - 05:52 PM
Ocena:naj bo štiri zaradi vonja.
Posted 02 September 2006 - 10:51 AM
Sicer se pa popolnoma strinjam z Dilemo in se mi ne da še enkrat vse pisat.
Ocena: 4 (cena in pa malo težje doziranje, ko gre regenerator h koncu)
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 29 December 2006 - 03:04 PM
Zelo kvalitetna reč, pa še neznansko lepo diši, sicer so pa ostale že vse povedale. Cena je v akciji zelo ugodna, tudi doziranje na to embalažo je enostavno. Nekoč bom še kupila.
Ocena: 5 (za moj balzam, sicer je pa cena previsoka izven akcije.)
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 December 2006 - 03:37 PM
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 19 May 2007 - 09:17 PM
Zelo kvalitetna reč, pa še neznansko lepo diši, sicer so pa ostale že vse povedale. Cena je v akciji zelo ugodna, tudi doziranje na to embalažo je enostavno. Nekoč bom še kupila.
Posted 01 August 2007 - 10:49 AM
5/5
Posted 01 August 2007 - 06:24 PM
vonj še vedno le stežka prebavim
odlično se obnese kot pre-wash treatment (če ga dam na lase po umivanju (še sploh v kombinaciji s šamponom iz iste kolekcije), so lasje pretežki in postanejo iz normalnih problematični - hura za nezahtevne in ubogljive lase)
suhi lasje ga hvaležno posrkajo, šampon, ki ga uporabim naknadno, pa odlično spere in sčisti sledi morebitne prenahranjenosti, da lasje niso nevolumnasti in pretežki
strnem lahko, da ga nikakor ne priporočam normalnim in nezahtevnim lasem (tudi sama bom v bodoče posegla po kakšnem lažjem regeneratorju) in da ga ne bom nikoli več kupila.
natančne cene ne vem, v kompletu s šamponom velikodušne količine 750 ml v nerodni, ogromni prozorno-turkizni pakungi z nadvse priročno dozirno pumpico, je bil 5100 bivših sit. izven te izjemne akcije ga nikakor ne bi kupila.
skupna ocena: 4
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 August 2007 - 06:35 PM
Je obvezen po vsakem pranju in že med spiranjem so lasje res taki gladki. Je lepo mazljiv, diši pa meni omamno lepo. Prave cene ne vem, ker sem ga kupila v akciji, vrjetno ga bom imela še precej dolgo, glede na količino, vendar vem, da je kar precej drag, kar pa ni ravno super za moj vedno prazen žep.
4 (cena)
Posted 17 December 2007 - 03:18 PM
Se strinjam.
Tudi od mene ocena: 5
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 01 January 2008 - 07:58 PM
Moji lasje sicer niso pretirano debeli, prej tanki kot ne, ampak mi tale balzam vseeno ustreza in jih ne "poliže". Sicer ga nanesem kakih 10 cm od lasišča, drugače bi mi lase verjetno pretirano mastil. Gor ga pustim kake pol ure.
Las si ne sušim s fenom. Že mokri so nekako drugačni, suhi pa naravnost prečudoviti. Mehki, bleščeči, dišeči ... saj za to ceno tudi morajo biti
Zadevo se vsaj meni splača kupiti samo v akciji, kjer se dobi po 750 ml balzama in šampona, drugače je cena absolutno preveč zasoljena. Saj že akcije dražijo, jaz sem nabavila novembersko akcijo in sem dala 28 €, pred nekaj časa je bilo še 24 €. Se pa za to ceno še splača, če vam šampon in balzam ustrezata, ker je res za dolgo.
Ocena: 5/5
Posted 15 March 2008 - 08:56 AM
Ko sem ga takrat sprobala so bili pa lasje izredno čudni,učinek je bil popolnoma drugačen od takrat ko sem sprobala potovalno različico.Lasje so bili mehki vse do konic,konice so p bile izredno trde in skrepane.Nevem zakaj je bil učinek tako različen.Tale balzam je sestavinsko nadpovprečen vsebuje veliko proteinov,sadnih izvlečkov,vlažilcev in mi je zelo žal da mi ne ustreza.Ga bom pa še sprobala mogoče bo kaj boljše.
Dam mu 3/5
Posted 09 April 2008 - 02:29 PM
Sestavine so res the best, meni še dodaten plus ker ne vsebuje silikonov.
Dobila sem ga v 750ml embalaži na pumpico, ki mi je zelo všeč saj vredu stoji in tudi proti koncu balzama mislim da ne bo težav z doziranjem.
Vonj je zelo sladek, meni v bistvu presladek, ampak na srečo je vonj tako močen samo iz embalaže, kasneje (na sveže umitih laseh) se kar izdiši in ostane ravno prav sladek vonj.
Je srednje tekoč, tako kot vsi normalni balzami; ni tekoč kot voda pa tudi pregost ni. Nanaša se ga z lahkoto saj zaradi kostinence kar zdrsi po laseh. Ti ga hitro in hvaležno vpijejo in se zares vidi da ga las vsrka kajti prvič ko sem si ga nanesla sem šla z njim na glavi spat in sem zjutraj imela skoraj suhe lase edino mastni so seveda bili.
Največji užitek je seveda spiranje, takrat mi začne balzam lepo dišati. Jaz ga spiram z mlačno vodo (kot vse ostale balzame) in to brez težav. Laski so že med spiranjem zglajeni in se ne vozljajo.
Ko si lase posušim meni najlepše dišijo. So zares mehki in meni najpomembnejše - krasno zglajeni - ampak v dobrem smislu, niso mastni ali obteženi ampak mehki, lepo padajo in so take gladke površine. S tem balzamom moji lasje ostanejo v dobrem stanju najdlje. Zadnjih 5cm mojih las je dobesedno "mrtvih" - še posledica beljena in čakam da jih še izstrižem. Zame tistih 5cm povzroča največ težav ker se mi pri česanju in krtačenju zares grdo vozljajo, ampak moram povedati da mi tale balzam to delo neverjetno olajša. Prve tri dni lase krtačim brez problema, tudi četrti in peti dan še gre. Če pa si umijem npr z Baleo črni ribez ali Nivea proteinska (ki pa mi je vseeno vredu) lasje po enem dnevu postanejo krepasti in jih zelo težko razčešem - zaradi konic.
Tako da meni tale balzam res izpolni vsa pričakovanja (četudi visoka), pomete s konkurenco v vseh pogledih razen s - ceno. Zaradi cene mu odbijem pol točke ampak v anketi sem mu dala 5.
Ko mi ga zmanjka, počakam na akcijo in spet kupim.
P.S. Jaz bi tale balzam priporočala res tudi tistim z najbolj zahtevnimi lasmi ki so zelo skrepani in izsušeni (posledica beljenja, trajne, likanja .. ) ker je res odličen tako kot po sestavinah tako po učinku na laseh.
Posted 30 April 2008 - 03:06 PM
Zasluži si več kot 5, ampak 5/5.
Posted 11 December 2008 - 09:03 PM
-tako gladki in mehki moji lasje niso bili še nikoli
-konice se mi skoraj nikoli več ne vihajo (okej, razen kadar si jih zaležim, ampak to je druga zgodba )
-lasje se čudovito svetijo
-veliko manj frizzy krajših laskov imam ob glavi, lepo jih zgladi in poleži
-balzam lepo diši po piškotkih
-lasje se mi nič bolj ne mastijo kot pri drugih balzamih.
čista 5/5
Posted 21 March 2009 - 12:32 PM
Sicer imam tanke lase in lasišče, nagnjeno k maščenju, ampak tale balzam zelo lepo navlaži in nahrani lase, je pa res, da jih rad malo obteži, zato ga uporabljam predvsem takrat, ko opazim, da so lasje suhi in poškodovani, saj jih lepo zgladi. Nikakor ga ne bi mogla uporabiti vsakič, ko si perem lase, saj je zame pretežek. Je bolj tako za razvajanje oz. ga kdaj uporabim tudi kot masko in se odlično obnese!
Must have za crkljanje in razvajanje.
5/5, čeprav 750ml embalaža zataji, ko je balzam proti koncu. Naj mu bo.
Posted 10 May 2009 - 08:43 AM
5/5
Posted 25 June 2009 - 05:09 PM
After all this time?
Always.
Posted 28 June 2009 - 12:06 PM
Drugače lepo neguje lase, vonj je omamen, embalaža tudi lepa, cena malo manj lepa.
5/5
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users