Crocsi in druga sramotilna obutev
Posted 28 July 2012 - 08:02 PM
Meni so Crocsi kul, jih imam za okol hiše, za v lokalno trgovino, za nest smeti ipd. Kej več pa ne. Pa jibbitze mam tud not!
Seveda so roza.
Posted 28 July 2012 - 08:03 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 July 2012 - 08:05 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 28 July 2012 - 08:57 PM
par št. 1.)
Za na pilates, doma za po hiši (redno perem) ven za na kakšne krajše ture, tudi za v trgovino.
2.)
Že nalepljeno v drugi temi - nosim v službi. Verjetno bom kupial še ene za doma.
3.)
Doma, za naokrog - za v službo ne, imam lepše pare. Drugače pa jih nosim samo te, dokler je sezona za japanke, večinoma kamorkoli je možno. Odkar nosim te pare prihranim na obutvi
Udobje je zame daleč pred lepoto.
Posted 28 July 2012 - 11:49 PM
Si ne predstavljam it od hise v prvih, ce bi v trgovini koga videla z njimi, bi verjetno najprej pomislila, da je v zoknih.
Zadnji so mi pa cist vredu, fajn izgledajo.
Crocsi so mi pa kjut, ampak tudi le v zelo omejenih situacijah.
Posted 29 July 2012 - 12:15 AM
Uggly Uggs Uggh! : )
Jaz nosim Crocse doma kot copate, ven ne grem z njimi, kot ze receno sem se tezko navadila na njihov izgled. Jih pa veliko lazje prenasam v normalnih barvah in brez tega belega roba s crno
crto, ki ga imajo PJini. : )
http://www.crocs.eu/...ear-bestsellers
Imam modre in svetlo sive.
Posted 29 July 2012 - 08:58 AM
Posted 29 July 2012 - 09:56 AM
http://www.louboutin...eep Toes164.jpg
Haha heart peep toes, noooo:
http://www.thefashio...t_peep_toes.jpg
Posted 29 July 2012 - 01:22 PM
Posted 29 July 2012 - 02:03 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 July 2012 - 02:04 PM
Posted 29 July 2012 - 02:06 PM
― V. Van Gogh
Posted 29 July 2012 - 02:08 PM
― V. Van Gogh
Posted 29 July 2012 - 03:54 PM
se mi pa zdijo zelo praktični za kak hujši deževen dan, ko je ostalih čevljev škoda.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 July 2012 - 04:03 PM
Posted 29 July 2012 - 05:12 PM
Jaz si ničesar od tega ne bi kupila, ker se mi ne zdi vredno toliko plačevati za nekaj tako grdega, pa naj še tako trdijo, kako udobno je. Skoraj 50 € za Crocse, haha, kar naj jih imajo. Udobni pa za moje pojme niso nič bolj, kot kakšni navadni natikači.
Espadrile bi imela edino za po hiši, drugam ne.
Uggice mi sicer niso tako napačne, ampak spet, meni niso vredne 200 + evrov, pa naj so narejene iz ne vem kakšne ovce. Za tak denar dobiš sigurno 100x lepše škornje, ki so prav tako udobni in topli.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 29 July 2012 - 05:21 PM
Jaz imam fejk krokse za doma, pred 20 leti sem bila čist navdušena nad espadrilami, Ugg in peeptoesi mi pa pač niso všeč.
Posted 29 July 2012 - 05:32 PM
Bom še tu nalepila moje:
Bom pa dodala, da so to prvi natikači, pri katerih me po parih urah na nogah ne bolijo stopala, ne glede na to, kako udobni so sicer bili ostali.
Posted 29 July 2012 - 06:08 PM
Meni so tvoji všeč.
Všeč mi je vse v tej temi, z izjemo uggic in peeptoesov.
Posted 29 July 2012 - 06:25 PM
Ma, hehe, _M_, saj tudi jaz si ne grizem nohtov zaradi cesarkoli v tej temi, debata pac, girls just wanna have fun. : D
Se pa ne strinjam s tistim, ko je ena napisala, da so Crocsi enako udobni kot se 100 drugih natikacev. Sem imela ze marsikaj udobnega na nogi in na dolgi rok se ni se nic tako dobro obneslo na mojih podplatih kot Crocsi. Izginila so vsa kurja ocesa, trda koža ipd.. Res hodim kot po oblakih, vse dneve sem na nogah.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users