Nujna instantna pomoč in vsestransko glasovanje!!!
Posted 02 March 2008 - 11:12 PM
Midve z redkvico sva se včeraj odločile, da greva 16. julija v London in zato morava jutri nadvse nujno bookirat prenočišče in letala. Glede letala ni problemov, glede prenočišča pa so se pričela nežno razhajat mnenja, ker imava namreč vsaka ogledano svojo pasjo uto, kjer bi rajši spali. Seveda se lahko zadovoljiva s katerokoli izmed izbir, ampak tukaj gre za vprašanje časti, trme in osebnih preferenc, ki se nama ga ne da reševati na štiri oči, zato obračava k vam v upanju na takojšjo pomoč!
Pa preidimo k bistvu.
My choice: Palmers Lodge
London Hostel pregled
Spletna stran
Pride nas cca 100€ manj, ampak bi morali spat v mixed dorm vrjetno (ki ma sicer zavesice okoli postelj) in je malo vn iz čistega centra se mi zdi, je pa božansko lep, ima zastonj internet, zajtrke ipd.
Redkev pa navija za Marble Arch Inn
London Hostel pregled
Spletna stran
Prišlo bi dražje, ampak je menda čisto zraven Oxford Street in mele bi same svojo sobo, zajtrk pa menda dobiš v posteljo (?)
No dilema je strašna, prosiva za instantno pomoč in strokovno svetovanje!!
Jst podpiram sebe mimogrede.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 02 March 2008 - 11:29 PM
hitro glasujte zame
Posted 02 March 2008 - 11:36 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 03 March 2008 - 01:36 PM
Ker če gresta za par dni, potem je POPOLNOMA vseeno kje spita, samo da je streha nad glavo, konec koncev tam samo prespiš. Pa koga briga net če si na dopustu!
Kot pa sem po slikicah videla se sploh nista odločili za neki študentski varianti, ampak mi vse posh deluje. Tudi prav.
Sem vsekakor za bolj poceni varianto. Glasujem za Heveo.
edit: KLIK - jaz sem lani tukaj bila, vse je bilo minimalistično, ampak domače in poceni (nekih 80 evrov za 3 nočitve)
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 March 2008 - 01:41 PM
Hoho, zmagujem.
Posted 03 March 2008 - 01:43 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 March 2008 - 01:46 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 March 2008 - 01:53 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 March 2008 - 03:20 PM
Torej!
Midve z redkvico sva se včeraj odločile, da greva 16. julija v London in zato morava jutri nadvse nujno bookirat prenočišče in letala.
Jst podpiram sebe mimogrede.
Bejž no.
Redkev je pametnejša, brez zamere, in takole na daleč. Zavesice okoli postelje, mislim, kr neki. Za oddaljenejše prenočišče bi plačali več za mestni prevoz.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 03 March 2008 - 03:33 PM
Sicer pa se lahko odločita da vsaj eno (zadnjo npr) noč prespita v Heveinem hostlu, pa bosta obe zadovoljni. =)
Posted 03 March 2008 - 03:40 PM
Aja Errol, tako al tako si bomo kuple tedensko za tube, tako da ne bi nič kej extra zapravle za prevoz.
Posted 03 March 2008 - 03:51 PM
Uf Freya, selili se pa res ne bi Ma mene ne motijo tolko ljudje v sobi, sej tudi tam menda ni tišine, kr se vse sliši skozi zidove, tko da pomojem v nobenem primeru ne bo idealno. Moje je pač hostel no
Aja Errol, tako al tako si bomo kuple tedensko za tube, tako da ne bi nič kej extra zapravle za prevoz.
Hevea, ne vem no, spat za zavesico. Čeprav 40€ ali 30 funtov več za popivanje in šoping ni od muh, to ni tak denar, kvalitetno spančkanje pa tudi nekaj pomeni. Pa še net imata in nam lahko sporočata vtise praktično online.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 03 March 2008 - 03:54 PM
Posted 03 March 2008 - 04:29 PM
Posted 03 March 2008 - 04:30 PM
Palmers Lodge
http://www.tripadvis...on_England.html
Marble Arch Inn
http://www.tripadvis...nd.html#REVIEWS
Midva sva se zaradi dobrih ocen odločila za hostle v Švici in morm rečt da so bile tiste ocene realne in so nama pomagale pri odločitvi.
Zdaj ne vem kako sta prišli do teh dveh hotelov, svetujem vama pa, če še nista, da vzameta v roke Lonely planet in še tam pogledata kaj vama tam svetujejo kje se poceni nastaniti. Morda najdeta še kakšno boljšo možnost, ki bo kompromis za obe. Sicer Londona ne poznam ampak mislim da 40€/osebo navsezadnje ni tako malo za študentski žep in verjetno bi se našlo tudi kaj kjer bi lahko imeli svojo sobo za manj denarja. Če bi pa sama morala izbirat med tema dvema bi se vseeno raje odločila za Marble arch inn, predvsem zaradi lastne sobe, sploh, če gresta za ves teden.
Posted 03 March 2008 - 05:16 PM
ps - nujno pogledat naravoslovni muzej in muzelj izumov ! Sta zastonj in khm .. vaf .. jaz sem bla notri 4 ure.
Posted 03 March 2008 - 07:23 PM
Mislim, da ne gre tolko za 40€ kot za hostel, ki zgleda lepo. Če se motim pa sori.
@ freja, mislim da je število neznancev, ki smrčijo in prdijo večje od 5
Posted 03 March 2008 - 08:05 PM
Posted 04 March 2008 - 06:07 PM
Posted 09 March 2008 - 12:36 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users