Zobozdravnik
Posted 22 November 2005 - 09:00 PM
tako da me zanima ce je se kdo ki se "boji" zobarja in vrtanja....
pisite:)
Posted 22 November 2005 - 10:21 PM
Posted 22 November 2005 - 10:22 PM
ceprav ko mi je enkrat plombirala mi je dala inekcijo...ampak meni je vse skupaj grozno
Posted 22 November 2005 - 11:10 PM
joj
vem,ja,ursi,te zastopim-najbrž ursi misli,da je ne boli prav fizično ampak jo stisne ne glede na karkoli,ko pač pride v ordinacijo....meni je moral nazadnje,ko sem bila notri skoz opogumljati,pa opominjati,da naj usta že enkrat odprem,da nej neham z jezikom prekrivat....full bad je.
Še sploh,ko so mi 8ko pulil in me je tok bolelo ko injekcija še ni prijela...pa sem mu rekla,da me še kar boli (to je bil nek drug zdravnik,ne ta,ko ga mam zdaj,ko sem šla nazadnje k njemu)in mi ni vrjel,in mi je zapičil injekcijo na drugo stran dlesni-tam,kjer mi ni pulil...ins m rekla 'AU' in mi je reku ....ja,vidiš to je au...tisto kar pa ti praviš,da te še boli pa ni res...pol sm mu pa rekla,da nej vrjame,da me na umi strani,kjer mi puli še vedno boli in mi je dal potem še tja injekcijo...kmet en...pol je šu pa u pokoj kšn let zatem;)
sam pazte to-moja teta je alergična na te anestetike...vse na živo pult......
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 22 November 2005 - 11:16 PM
Jaz strahu pred zobarjem sploh nimam, odkar redno prakticiram samoplačniškega (dela z občutkom) in seveda injekcije proti bolečinam. Še predem grem na stol mu zažugam, da mi mora nujno dat injekcijo.
Sicer pa imam fobijo, blazno fobijo pred injekcijo za kri jemat (pred nobeno drugo je nimam - npr. za cepljenje) - tu pa čist znorim. Najbrž je malo krivo tudi to, da mi je po odvzemu krvi blazno slabo in nemalokrat padem skupaj , ampak vseeno..... injekcija za kri jemat je pri meni fobija no. 1.!
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 November 2005 - 11:31 PM
samo un stari ko je bil prou zobni kirurg je bil pa res odštekan
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 23 November 2005 - 09:11 AM
Jaz strahu pred zobarjem sploh nimam, odkar redno prakticiram samoplačniškega (dela z občutkom) in seveda injekcije proti bolečinam. Še predem grem na stol mu zažugam, da mi mora nujno dat injekcijo.
Sicer pa imam fobijo, blazno fobijo pred injekcijo za kri jemat (pred nobeno drugo je nimam - npr. za cepljenje) - tu pa čist znorim. Najbrž je malo krivo tudi to, da mi je po odvzemu krvi blazno slabo in nemalokrat padem skupaj , ampak vseeno..... injekcija za kri jemat je pri meni fobija no. 1.!
.
jenna mene je tud igle ful strah :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: ....
Posted 23 November 2005 - 09:58 AM
Posted 23 November 2005 - 02:59 PM
.
Tak zgolj iz radovednosti, kolko odšteješ za en obisk pri samoplačniškem v lj?
Posted 23 November 2005 - 03:20 PM
Posted 23 November 2005 - 04:13 PM
Posted 23 November 2005 - 04:15 PM
Ah kje! Jz sm bila sigurno kakšno uro not, sm tud jz misnla, da bo sam tko mal pogledala pa bo hitr konc pa me ženska kr ni pustila dol stola...
Posted 23 November 2005 - 04:21 PM
mislim da ima vsak neko fobijo, jst npr. ne prenesem bruhanja. čudno, ampak resnično
Posted 23 November 2005 - 04:22 PM
Kaj a pol še tebe sili na bruhanje al v kakšnem smislu ga ne prenašaš?
Ker men se tud obrne želodec, če kdo drug bruha.
Posted 23 November 2005 - 04:24 PM
ja, tudi mene potem sili. pa ne sam to, mam potem še kakšn teden more, da kdo bruha po men. grozno!
zato se izogibam daljšim vožnjam z busom in pijanim družbam, ker dožvim šok.
Posted 23 November 2005 - 04:34 PM
ja, tudi mene potem sili. pa ne sam to, mam potem še kakšn teden more, da kdo bruha po men. grozno!.
Ok, to se mi pa na srečo še res ne dogaja.
Posted 23 November 2005 - 04:40 PM
ja, tudi mene potem sili. pa ne sam to, mam potem še kakšn teden more, da kdo bruha po men. grozno!.
Ok, to se mi pa na srečo še res ne dogaja.
jap, bodi vesela....
Posted 24 November 2005 - 02:20 AM
Ne hodim v Lj, ampak v Mb. Plačam pa odvisno od tega, kaj mi dela..... od 7k pa tja vse do 15k.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 November 2005 - 07:27 AM
Ne hodim v Lj, ampak v Mb. Plačam pa odvisno od tega, kaj mi dela..... od 7k pa tja vse do 15k.
A v mb?H kateremu pa, če ni skrivnost?
Posted 24 November 2005 - 01:14 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users