Iščem parfum - pomoč!
Posted 02 September 2006 - 12:36 PM
Sama nimam navade da bi se vsak dan špricala, kar sem sedaj uporabljala parfume so bili vsi bolj športni. Iščem najstniški parfum, ki pa ni tisti tipični najstniški (Naomi), ti so mi nekako presveži. Sama iščem nekakšno mešanico med sladkim in svežim, kot je npr. Clinique Simply. Ima kdo kakšen predlog za kakšen tak bolj "lahek" parfum za vse leto?
Posted 02 September 2006 - 01:53 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 02 September 2006 - 02:15 PM
Je, ravno nekaj takega kot iščeš... svež in malce sladek, lahek...
Posted 02 September 2006 - 02:39 PM
Posted 02 September 2006 - 06:58 PM
Posted 22 October 2006 - 01:35 PM
Iščem sladko-svež vonj, ne preveč osladen in ne pretežek. Rada bi bolj poleten ali jesensk vonj, ker so mi zimske dišave čist premočne . Sama se do sedaj nisem veliko parfumirala, zato bi rada, da bi bil vonj bolj diskreten. Ne maram pa tistih tipičnih najstniških parfumov za "roza" deklice (npr Cat delux). Pozna mogoče kdo kakšen tak vonj v cenovnem razredu do 6k in se ga po možnosti da kupiti v drogeriji beautique? Kje vse je možno kupiti parfum Morgan-Love, love?
Posted 22 October 2006 - 02:17 PM
od chanel allure, ceprav je ta nmal bolj mocen ampak je krasn!
clavin klein - contradiction
Posted 22 October 2006 - 05:20 PM
Posted 31 October 2006 - 11:33 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 November 2006 - 06:25 PM
Posted 15 November 2006 - 07:25 PM
Še eno vprašanje. Ve kdo v katerih drogerijah se dobi Cacharel Amor Amor parfum?
Ravno gledam katalogec od drogerije Beauty World, imajo na znižanju Cacharel Amor Amor Elixir Passion, 30 mL za natanko 9.700 tolarjev.
Posted 19 November 2006 - 06:04 PM
Posted 20 November 2006 - 12:08 PM
Ta novi od Escade- in to the blue al nekak tak me je presenetil, ker sploh ni saden kot ostali predhodniki. Na kožo pride lepo svež s pridihom sladkosti
Se povsem strinjam s tabo.
Jaz se ze od nekdaj nora na parfume escade in mi ja zelo všeč-malce več svežine je notr.
Že sem ga nesla proti blagajni , nakar sem zagledala zadnji parfum Pacific paradise, ki ga kar nisem mogla tam pustit .
Sicer pa bo enkrat moj, ker imam doma same sladke:Angel, JLo Live,Escada P. P. ......
Posted 29 December 2006 - 01:29 PM
Že večkrat sem ga vohala na moških ki so šli mimo, pa bi ga rada kupila svojemu dragemu, ker mi res neverjetno diši.
Mi lahko kdo pomaga? Bom zelo hvaležna!!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 29 December 2006 - 03:20 PM
ta je tud sladek ampak super!!
Posted 29 December 2006 - 05:46 PM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 05 May 2007 - 06:42 PM
Jaz sem pa čist zmedena glede parfumov. Nikakor ne najdem ta pravega, pa bi si nujno mogla enega kupit. Pa sem že bla prepričana, da bo padel Pomaranča od L'Occitane, a me je čez čas pustil hladno. Zdaj ta Češnjev cvet tudi. Ene par sem jih danes povohala v Müllerju in vsi totalno neizraziti, name niso pustili absolutno nobenega vtisa. Rada bi enega izstopajočega, sladkega, pa vseeno tudi svežega, nežnejšega a s karakterjem... takšnega, ki se ga ne bom naveličala po enem dnevu... dvomim, da bom sploh takšnega našla. Trenutno so mi vsi bedni.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 May 2007 - 06:54 PM
Posted 05 May 2007 - 06:59 PM
No, upam, da te kaj očara.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users