Estetska kirurgija
Posted 27 April 2005 - 03:35 PM
Pa en lep pozdravcek vsem 8)
Posted 27 April 2005 - 03:39 PM
Se mi zdi da danes to niti ni nekak tabu, da greš na lepotno operacijo, sam dost denarja je verjetn treba..
Ampk jst sm sama s sabo zadovoljna, čeprav sm mal preveč oglata , se da to tut naravno popravit.. Mam rajš naravne stvari, k ne bi rada tvegala z operacijami, sploh pa me je grooza že sam tega da bi bla v operacijski sobi..
Posted 27 April 2005 - 03:39 PM
Posted 27 April 2005 - 03:40 PM
Uglavnm...men to ni na bed.Pač obstaja est.kir. in to je to
Recmo,popravt ne bi šla nč.bipa,enkrat ,ko ne bom mela več stoječih jošk si jih šla dvignt recimo al pa kej tazga,no,ubistvu samo to-lifting bl odpade,do takrat ,ko se bo pa meni koža začela spreminjat bojo pa že kej druzga tud pogruntal
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 27 April 2005 - 03:41 PM
Posted 27 April 2005 - 04:26 PM
Preveč stranskih učinkov, torej.
Moti me edino to, da obstaja na svetu nekaj kirurgov, ki jim gre samo za denar. In so pripravljeni operirati tudi vsakršne ljudi, ki imajo probleme v glavi. In potem ustrežejo njihovim (velikokrat bizarnim) željam. Pa bom tu spet omenila M. Jacksona. Vendar verjamem, da je več kirurgov, ki najprej iz izkušenj preverijo psihično stanje pacienta in šele potem operirajo.
veliko ljudem ogromno pomaga, da popravijo kaj an sebi. se počutijo enostavno bolje.
Posted 27 April 2005 - 07:05 PM
Sodelavka si je dala popravit prsa po dveh porodih, plačala je 700.000 sit.
Meni se zdi to absolutno preveč (v tujini je baje še dražje), vendar če pomaga človeku, da se boljše počuti in da je zadovoljen sam s sabo (s tem je tudi srečen in bolj prijazen do drugih), potem pa v redu.
V bistvu sem zagovornica takšnih MANJŠIH posegov...
Michael Jackson, pa ženska Nefretete in podobni...to pa je že bolezen.
Posted 27 April 2005 - 09:22 PM
Posted 27 June 2008 - 10:25 AM
a potem po operaciji nosu kao nam bila več naravno lepa? zame majhna operacija še ne pomeni da nisi več naravno lep. to je še vedno naravna lepota.
umeten postaneš, ko si začneš v obraz vbrizgavati botoks, in ustnice filat. to je da si umeten, ne pa popravek noska ali pa večje prsi.
Posted 27 June 2008 - 10:33 AM
Se pa strinjam s tabo glede definicije "umetnega".
Posted 27 June 2008 - 10:36 AM
Posted 27 June 2008 - 10:46 AM
Posted 27 June 2008 - 11:00 AM
Posegi, kot so stokratno povečanje jošk in primer Jacksona, pa so že druga zgodba.
Sama se (zaenkrat) ne bi dala operirat, ker me nič takega ne moti . Toda kdo ve, kaj bo čez par let.
Posted 27 June 2008 - 12:00 PM
Posted 27 June 2008 - 12:16 PM
Posted 27 June 2008 - 12:22 PM
Eno je, ko greš na operacijo z namenom, da kaj izboljšaš... posledično tudi svoj notranji mir, kvaliteto življenja, ipd. Greš zaradi sebe, po operaciji si dejansko lepši, ničesar ne napihuješ v skrajnosti in se ne odločaš za stvari, ki so že na km očitne, da so fejk. Drugo pa je, ko se s pomočjo umetnih materij, predvsem zaradi drugih, spreminjaš v plastičnega idiota, v prepričanju, da si z večanjem plastike in silikona v sebi tudi čedalje bolj seksi. Na koncu pa nisi več prepoznaven kot človek.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 June 2008 - 03:38 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 June 2008 - 04:16 PM
Posted 28 June 2008 - 10:04 AM
Js bi si edino mal nos popravila, ker mi je ful čuden tko... čez ene 10 let, pa če bo denar
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 July 2008 - 11:59 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users