Pudri
Posted 15 March 2005 - 07:36 PM
Ali mogoče katera ve, kje bi lahko dobila puder Lumene?
Včasih so ga imeli v City parku, sedaj pa tistega kotička tam ni več.
Kje ga naj najdem?
Hvala in lep pozdrav!
Posted 15 March 2005 - 08:00 PM
Posted 06 April 2005 - 02:34 PM
V kratkem bom sla namrec v soping in bi potrebovala nasvet, kater puder v prahu/kamnu naj kupim. Stara sem pa 18 let!
ce katera ve za kasnega vredu, naj prosim napise!
lp
Posted 06 April 2005 - 07:32 PM
Pred nasvetov, bi bilo dobro če tudi malo opišeš, kašen tip kože imaš..ker je zelo odvisno od tega ali imaš suho, kožo, ali imaš mastno ali pa celo mešano kožo.
Si že kdaj uporabljala puder, ali bo to tvoj prvi nanos?
Bi želela, polno prekrivanje, imaš morda lesk na obrazu, pa bi vse to želela prekrit s pudrom?
Lep pozdravček
Helena
Posted 07 April 2005 - 03:16 PM
ja kozo mam cisto naormalno, niti ne mastno, niti suho!
ja, uporabljala sem ze puder v prahu od Giordani Gold, pa mi ej biu kar vsec samo ga zmankuje...
lp
Posted 09 April 2005 - 07:56 PM
Posted 10 April 2005 - 09:42 AM
js ti na žalost ne morm pomagat, ker ne uporabljam pudra in posledično pojma nimam o tem ....
Posted 10 April 2005 - 10:13 AM
Nisi nikoli uporabljala tekočega? ali pa morda kombiniranega? Tri v enem varjanta?
Helena
Posted 10 April 2005 - 10:28 AM
js ti na žalost ne morm pomagat, ker ne uporabljam pudra in posledično pojma nimam o tem ....
Jaz ga tudi ne uporabljam vec in imam lepso kozo kot prej.
Posted 10 April 2005 - 10:35 AM
V kratkem bom sla namrec v soping in bi potrebovala nasvet, kater puder v prahu/kamnu naj kupim. Stara sem pa 18 let!
ce katera ve za kasnega vredu, naj prosim napise!
lp
Meni so všeč od Isa Dore v kamnu. Je svilenkasta tekstura, se lepo namaže in je dolgoobstojen. Drugače pa imam raje telkoč puder, ker naredi polt bolj naravno, bolj prekrije...
LP N
Posted 11 April 2005 - 07:59 AM
Jaz ga tudi ne uporabljam vec in imam lepso kozo kot prej.[/quote]
Puder ne ogroža kože....če je neha pravilna ...če se pred vsakim nanosom pudra nanese plast kreme in če se ga vedno temeljito očisti iz obraza,...
V dananšnjem času ( polnem smoga in drugih nesnag v ozračju) je puder celo zaščita za obraz, pa tudi pred mrazom in vročino, kajti nekateri pudri vsebujejo tudi zaščitne faktorje..
Helena
Posted 11 April 2005 - 10:09 AM
Puder ne ogroža kože....če je neha pravilna ...če se pred vsakim nanosom pudra nanese plast kreme in če se ga vedno temeljito očisti iz obraza,...
V dananšnjem času ( polnem smoga in drugih nesnag v ozračju) je puder celo zaščita za obraz, pa tudi pred mrazom in vročino, kajti nekateri pudri vsebujejo tudi zaščitne faktorje..
ma, js ne vem, mene ne bo noben prepričal v blagodejne učinke pudra. ga pač ne uporabljam in ga tut ne mislim. to je to. ampak vseeno hvala za nasvet. zaščito pred soncem mam pa v dnevni kremi s faktorjem, bo kr dost.
Posted 11 April 2005 - 11:13 AM
V dananšnjem času ( polnem smoga in drugih nesnag v ozračju) je puder celo zaščita za obraz, pa tudi pred mrazom in vročino, kajti nekateri pudri vsebujejo tudi zaščitne faktorje..[/quote]
ma, js ne vem, mene ne bo noben prepričal v blagodejne učinke pudra. ga pač ne uporabljam in ga tut ne mislim. to je to. ampak vseeno hvala za nasvet. zaščito pred soncem mam pa v dnevni kremi s faktorjem, bo kr dost.
Jaz poleti tudi ne uporabljam pudra, ker se mi zdi, kot da mam obraz oblečen in bom eksplodirala. :clown: Pozimi ga pa imam zaradi zaščite. Nasplošno se pa pudram izredno malo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 April 2005 - 08:37 PM
LP N
Posted 11 April 2005 - 10:12 PM
Se podpisem pod to Nadi. Jst imam isti problem Zadnjic me je soseda ceu dopoldan prepricevala da mi je slabo, k sm tok bleda. No ja, to se men zgodi, ce grem cisto slucajno na teraso brez fasade na obrazu.
Posted 11 April 2005 - 10:27 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 12 April 2005 - 06:26 PM
Posted 12 April 2005 - 08:51 PM
LP Nadi
Posted 23 April 2005 - 01:18 AM
Predvsem pa me zanima, če katera ve, kakšna je cena.
Posted 25 April 2005 - 12:07 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users