Kaj za poletje?
Posted 24 March 2005 - 08:08 PM
LP N
Posted 31 March 2005 - 12:27 PM
Sicer pa se sama poleti ponavadi tako in tako parfumiram samo zvečer ker dneve itak preživim na bazenu, ob morju ali na vikendu ter mi niti na kraj pameti ne pade, da bi se šla polivat s parfumom recimo za na plažo ... to mi je čist mim.
Posted 31 March 2005 - 12:32 PM
In ja, se strinjam s tabo - meni tudi na kraj pameti ne pride, na bi na plažo prinorela naparfumirana. Saj že itak kremca za sončenje ful diši... Pa sploh ni nujnost skos biti nalit s parfumi.
Jaz imam za poletje Gucci - Rush2, katerega dam nase tudi večinoma samo zvečer.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 March 2005 - 12:41 PM
Drugače pa so štiri različne kolekcije oz. štirje različni vonji ... jaz imam Gelsomino&Ambra, obstaja pa še Agrumi&Bergamotto, Tiglio&Fiori d'Arancio in Sandalo&Spezie ... jaz ne vem kateri bo tebi najbolj všeč, meni najlepše diši moje.
Posted 31 March 2005 - 12:46 PM
Kje pa se kupi in koliko košta?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 31 March 2005 - 12:52 PM
Posted 31 March 2005 - 12:59 PM
Posted 31 March 2005 - 01:58 PM
Posted 31 March 2005 - 02:58 PM
Drugače pa te stvari niso drage, stanejo nekaj tisočakov ... ta kolonjska voda mislim da ni bila več kot kakšnih 2.000 sit.
Posted 31 March 2005 - 03:59 PM
edit:
U, sem zdaj šla malo iskat in glej ga zlomka: http://www.mercator....asp?MenuID=1107 - pod št. 13. To bo to, a ne?
Posted 31 March 2005 - 04:01 PM
Posted 31 March 2005 - 04:03 PM
Japs, to bo ziher to! Pa če se boš podala v shopping, malo poročaj kaj vse si privlekla iz Vonja Narave ... pa naj te opozorim, da je ta trgovinica (vsaj kar se tiste v Celju tiče) ful lepo urejena in je že na pogled vse ful mamljivo.
Posted 31 March 2005 - 04:14 PM
Japs, to bo ziher to! Pa če se boš podala v shopping, malo poročaj kaj vse si privlekla iz Vonja Narave ... pa naj te opozorim, da je ta trgovinica (vsaj kar se tiste v Celju tiče) ful lepo urejena in je že na pogled vse ful mamljivo.
Packonarka, nehaj dražit! Bi najrajši kar zdaj tja tekla.
Valda da bom važno dostavila tu izčrpno poročilo...
Upam samo, da mi bo všeč.
Posted 31 March 2005 - 04:24 PM
Valda da bom važno dostavila tu izčrpno poročilo...
Upam samo, da mi bo všeč.
Hehe ja sej sem res hudobna ... prava paconarka!
Ja, jaz tudi upam, da ti bo kaj všeč, sicer je pa toliko različnih vonjev, da boš sigurno našla tudi kakšnega zase.
Posted 31 March 2005 - 04:50 PM
Gucci Envy Alcohol Free Sun Mist
When the summer sun gets too hot and heavy, lighten up with the invigorating freshness of Gucci Envy Sun Mist. Envy Sun Mist is an alcohol-free, transparent floral fragrance inspired by the scent of the vine flower, with a sparkling, shiny green freshness and natural sensuality.
Notes:
Green Notes, Hyacinth, Magnolia Flower, Lily of the Valley, Jasmine, Violet, Iris, Wood Musks.
Style:
Fresh. Light. Refreshing.
Posted 31 March 2005 - 05:13 PM
Kje pa je v Celju?
Posted 31 March 2005 - 06:01 PM
Posted 31 March 2005 - 06:04 PM
Posted 31 March 2005 - 08:18 PM
Gucci Envy Alcohol Free Sun Mist
When the summer sun gets too hot and heavy, lighten up with the invigorating freshness of Gucci Envy Sun Mist. Envy Sun Mist is an alcohol-free, transparent floral fragrance inspired by the scent of the vine flower, with a sparkling, shiny green freshness and natural sensuality.
Notes:
Green Notes, Hyacinth, Magnolia Flower, Lily of the Valley, Jasmine, Violet, Iris, Wood Musks.
Style:
Fresh. Light. Refreshing.
Ja, samo to je parfum, ki ga pri nas mislim, da ni. Verjetno še pride.
LP N
Posted 01 April 2005 - 03:35 PM
P.S. Šele zdele sem ugotovila, da poleg parfuma Envy obstaja tudi parfum Envy Me ... oba seveda od Guccija. In kakšna je razlika? Mislim ... imeni sta si prav smešno podobni ... a je mogoče Envy Me naslednik Envy-ja ali kaj podobnega? Ma ... jst vedno neki kompliciram.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users