Ko te zažulijo čevlji...
Posted 25 June 2005 - 03:54 PM
Včeraj sem se nameravala malo več sprehajat po Ljubljani, zato sem si obula moje ta stare čeveljce od lani (ta novi, oboji, so me že zažulili). In vsa vesela krenem na pohajkovanje. Skozi večer/noč/jutro pa so me tudi ti nenormalno zažulili. Na vsaki nogi imam po tri ogromne žulje. Komaj sem potem že prišla domov. Čist imam razbolele noge.
In zdaj me zanima - ko vas zažulijo čevlji in imate vse sfukane podplate, a kaj naredite? Mislim, a obstaja kakšna posebna žauba ali kaj podobnega, ki to hitreje 'poceli' ali karkoli? Kaj naredite... ali pač enostavno počakate doma in nikamor ne greste kak dan, da se vam malo stopalca spočijejo in pozdravijo?
Hvala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 June 2005 - 03:57 PM
Posted 25 June 2005 - 04:00 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 June 2005 - 04:02 PM
Jaz sem si tudi namazala pred spanjem z Bepantholom in zdaj jih počivam.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 25 June 2005 - 04:02 PM
Posted 25 June 2005 - 04:03 PM
Posted 25 June 2005 - 04:06 PM
Posted 25 June 2005 - 04:11 PM
Posted 25 June 2005 - 06:22 PM
Love - like you've never been hurt before and
Dance - like nobody's watching...
Posted 26 June 2005 - 07:36 AM
Aja, napisala sem to, da pač nosi japonke, ker te ne bodo ožulile.
Posted 26 June 2005 - 01:28 PM
od kar pomnem sem poleti (maj- oktober) v natikačih, tistih, ki me ne žulijo.
teva sandali, japonke z mehke gume, in zdej imam ene birkenstock šlapke, ki tudi ne žulijo.
pozimi nosim vse, spomladi sandale, poleti to. jeseni, ko preklopim na čevlje sem pa kak mesec cela v žuljih. če si poleti obujem superge in v njih malo hodim, me tudi ožuli do tilta, tako da niti ne testiram, če ni lih nujno.
če grem v hribe je moj rekord 9 žuljev torej praktično povsod, najpogosteje med prsti
obstaja ena krema od GEHWOL ki baje ščiti pred odrgninamio in žulji.
po moje se splača čimbolj sušit te žulje in nosit karkoli pač ne zaseva v mehurje.
Posted 26 June 2005 - 02:18 PM
Posted 26 June 2005 - 03:45 PM
???help please
Posted 02 March 2009 - 11:57 PM
Mojega brateca so ful. Res ful ožulili čevlji. V bistvu sta mu je naredila dva žulja, drug ob drugem (upam, da me razumete). Oba sta se mu zdaj predrla in ga ful peče. Mene zanima ali je bolje pustiti predrt žulj pri miru ali ga lahko s čim razkužimo oz. namažemo? Nasveti so dobrodošli, ker me res skrbi, da bi se mu vse skupaj začelo gnojit.
Posted 03 March 2009 - 06:58 AM
Posted 03 March 2009 - 08:18 AM
Posted 03 March 2009 - 10:26 AM
Posted 03 March 2009 - 12:39 PM
zato je bilo meni kul, ker smo morali tudi v srednji šoli nositi copate
Posted 03 March 2009 - 01:09 PM
Posted 03 March 2009 - 02:46 PM
Men je bil všeč gelček od hansaplasta(tubica), pa tud tist od essence mi je kr ugajal(stick). No, tako, da ne bomo imeli prolemov niti z žulji:)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users