js iscem zeleno sencko, tako kot jo ima scarlet v justionvem spotu what goes around. evo slikce [attachmentid=1752] se bolj slabo vidi, je pa temno zelena, shimmrasta. sencka more bit navadna, v "kamnu", pa ne prevec draga, lahko je tut dvojcek. ce kera pozna tako sencko nej se javi
IŠČEM
Posted 01 May 2007 - 12:22 PM
js iscem zeleno sencko, tako kot jo ima scarlet v justionvem spotu what goes around. evo slikce [attachmentid=1752] se bolj slabo vidi, je pa temno zelena, shimmrasta. sencka more bit navadna, v "kamnu", pa ne prevec draga, lahko je tut dvojcek. ce kera pozna tako sencko nej se javi
Posted 01 May 2007 - 12:27 PM
Posted 01 May 2007 - 12:34 PM
Ohja, takšno senčko tudi jaz iščem že celo večnost, a je nikjer ne najdem. ArtDeco nima.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 May 2007 - 12:36 PM
Jenna, a ti si jih uzivo iskala? sm gledala pr manhattnu pa mi ni bla nobena kej prevec usec
Attached Files
Posted 01 May 2007 - 12:41 PM
Ja, v živo sem iskala.
Meni ti dve nista všeč (leva je itak neka zdrizasta), pa še prideta ziher precej svetlejši, kot izgledata (jaz sem sicer v real vidla zgolj eno zeleno od ArtDeco (sumim, da desno), ta temno, zelo obetavno, pa sem jo sprobala na roki in pride ful svetlejša).
Do zdaj se je še najbolj približala moji iskajoči senčki Holy od TM.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 May 2007 - 12:43 PM
Posted 01 May 2007 - 12:47 PM
Ja, čudovita je. Mislim, točno vem, kakšno misliš. :-)
Posted 01 May 2007 - 12:54 PM
sm najdla se eno - Mac Humid
[attachmentid=1755]
Attached Files
Posted 01 May 2007 - 12:54 PM
Kaj pa ta moja Holy?
V real je bolj zelena, kot na sliki sicer... ampak je dober približek realnosti...
Posted 01 May 2007 - 01:07 PM
tita, prodej
o se EL za zraven sm nasla
Posted 01 May 2007 - 01:14 PM
Piko*biko kaj pa taka ? (Tista desna)
Sicer je dvojček. Od Bourjois-a
Posted 01 May 2007 - 01:16 PM
joj ves, iz tele slike je ful tezko razbrat, kaksna je sencka, zgleda ok, ampak nevem kako je s shimmrom, pigmentiranostjo itd... a ves ti????
Posted 01 May 2007 - 01:29 PM
Pol je še ta od Oriflame, samo sumim, da ti bo premalo močna.
Ali pa kaj takega od Lancome:
Pa še ena od Lancome:
Posted 01 May 2007 - 01:31 PM
hvala za pomoc babe
Posted 01 May 2007 - 01:36 PM
Posted 01 May 2007 - 01:38 PM
Tole sem vidla, ful je lepa. V taki kartonasti embalaži sta dve, 10€ približno.
Ima pa Gosh tak EL, vodoodporen, meni je noro lep.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 May 2007 - 06:02 PM
in mi je kar uredu, ampak bi rada pogledala še kakšno drugo alternativo, mejbi še bolj shimmrasto od te.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 May 2007 - 06:13 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 04 May 2007 - 06:13 PM
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users