katere leče uporabljate?
Posted 08 August 2006 - 10:06 AM
Posted 08 August 2006 - 11:30 AM
Posted 08 August 2006 - 11:33 AM
Posted 08 August 2006 - 11:35 AM
Ravno imam namen novo zalogo kupit, pa da vidim katere proizvode uporabljate in s čim ste zadovoljne (cena in kvaliteta).
Uporabljam:
kontaktne leče: Bausch & Lomb - Soflens Comfort
tekočino: Bausch & Lomb - ReNu
solzice: (moram doma pogledat)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 08 August 2006 - 12:04 PM
Glede tekočine .. sem uporabljala že vsega boga .. Najprej sem mela Solocare Aqua potem sem mela .. OPTI-FREE Express zdaj pa uporabljam .. Piiloset BioSoak . Morem priznat da ne opazim razlike med temi tremi.
Solze pa mam tele : pa mi niso preveč fajn, ker so v kapsulah in potem naprimer odprem ene in jih je notri za dvakrat ampak jih nemoreš dvakrat uporabit, ker se potem pokvarijo. Potem ponavadi polovico vržem v smeti. Tak da naslednjič si bom flaško kupla !
Posted 08 August 2006 - 12:43 PM
tekočino pa: Moisture PLUS za mehke kontaktne leče.
Kapljic pa nimam.
Posted 08 August 2006 - 03:54 PM
Ravno danes sem razmišljala, da bi odprla kako tako temo (čeprav imamo okoli leč že ene dve, če se ne motim, samo tisti sta bolj \"komercialni\"), tudi tale ideja je super!
kontaktne leče: Bausch & Lomb - Soflens Comfort
tekočino: Bausch & Lomb - ReNu
S tole tekočino pa bodi ful previdna, meni je ful razdražila oči, pa še neko vnetje sem fasala (očesna higiena je drugače pri meni na visokem nivoju), raziskave so pokazale, da vsebuje bakterijo, ki povzroča celo slepoto.
Pa še kritika na leče Bausch & Lomb:
Velikokrat se mi je že zgodilo, da sem vzela čisto novo lečo, iz tistega paketka, pa je že bila malo natrgana na robu (take leče so neudobne za nosit, pa še oči dražijo), višek pa sem doživela danes zjutraj, ko sem odprla en paketek in v njem sploh ni bilo leče .
Reklamacije pa seveda ne morem narest, saj nimam nobenega dokaza, da se ne zmišljujem . Dost jih imam, res.
Sicer nosim mehke, mesečne leče, imam pa kar občutljive oči, na firme se pa niti ne spoznam, tako da zdaj ne vem katere bi sploh vzela...
Pa še pohvalit moram tekočino Alcon Opti Free, ful je dobra, oči čisto nič ne razdraži!
Pa kapljice bi tudi rabila... Jih sploh še nimam...
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 August 2006 - 05:54 PM
tekočino pa .All in one tudi od Zeiss-a, na ostale sem alergična
Posted 08 August 2006 - 05:57 PM
Posted 08 August 2006 - 05:59 PM
mene je full peklo ko sem uporabila drugo tekočino, tako da sem v sekundi odstranila lečo
le pri tej tekočini je ok
Posted 08 August 2006 - 06:04 PM
tekočino pa .All in one tudi od Zeiss-a, na ostale sem alergična
Uporabljam enako. Kapljic pa nimam, ker jih ne rabim.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 August 2006 - 06:35 PM
To je ful šit, da si kupiš novo tekočino pa da dobiš alerigijo ker te stvari kot so tekočina pa leče niso ravno ne vem kak poceni.
Posted 09 August 2006 - 10:17 AM
Put A Kilt On It!
Posted 09 August 2006 - 11:46 AM
Posted 09 August 2006 - 11:59 AM
Zadnjič me je kolegica vprašala ... jaz namreč tudi nisem pogledala na rok (oz. sem pogledala, nisem pa prebrala koliko časa lahko odprte stojijo) in me je presenetila kako hitro je to pokvarljivo...
Put A Kilt On It!
Posted 09 August 2006 - 12:32 PM
Posted 09 August 2006 - 01:13 PM
Pa te tekočine se tak kolko tolko hitro porabijo.
Posted 09 August 2006 - 08:02 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 August 2006 - 08:24 PM
Pa te tekočine se tak kolko tolko hitro porabijo.
Eno je, do kdaj je uporabna, če je zaprta (to je datum na embalaži), v navodilih ti pa piše koliko časa je lahko odprta. Tako da bodi pozorna, ker menda ni dobro uporabljat tekočino, ki je predolgo odprta ... lahko kakšno unetje dobiš.
Put A Kilt On It!
Posted 09 August 2006 - 09:13 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users