Proizvodi, ki so vas res razočarali
Posted 02 November 2005 - 07:31 PM
Osebno sem bila zelo razočarana z Niveino maskaro Lash Revolution. Nobenga volumna, še poudarila ni maskare. Vse obljube so se mi zdele samo blef
Posted 02 November 2005 - 07:42 PM
Posted 02 November 2005 - 07:47 PM
Me je pa razočarala Bourjois barva za trepalnice (imam modro svetlikajočo barvo, pa se nič ne pozna).
Pa she senčilo v svinčniku.
Aja, pa Niveina maskara z gumijastimi ščetinami. Jao, katastrofa.
Posted 02 November 2005 - 08:12 PM
Jaz bom kar vse po vrsti naštela:
MF maskare, laki za nohte, glosi
vsi Essence izdelki - senčke, glosi, laki za nohte
L'Occitane krema za nohte in obnohtno kožico
L'Occitane krema za stopala
vsi Dove izdelki (izjema - oljni gel za tuširanje)
BourJois maskare
Herbal Essences šamponi in balzami
Fructis
Nivea (vsi izdelki po vrsti)
Guhl balzami (šamponi pa so mi ena a)
Scheller vrtični tonik
Shiseido maskara (tista z nekimi ščetinami..... sprva mi je bla super, potem pa po kakšnih treh tednih porazna packarija s temi ščetinami)
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 November 2005 - 08:27 PM
Posted 02 November 2005 - 08:37 PM
Emmm, ja. Jaz sem ene vrste bolnik. Npr. pri glosih - imam jih milijon, uporabljam dva..... v življenju jih ne bom porabila. In potem jih stran mečem. Da ne omenjam raznih body milkov.
Res pa je, da rada probavam nove stvari. Čeprav potem itak ostajam pri istih - tistih ta kvalitetnih, se razume.
Sicer pa so še hujše 'bolnice', verjemi. Pri meni še ni tako hudo.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 November 2005 - 08:40 PM
Posted 02 November 2005 - 08:49 PM
Posted 02 November 2005 - 09:23 PM
Emmm, ja. Jaz sem ene vrste bolnik. Npr. pri glosih - imam jih milijon, uporabljam dva..... v življenju jih ne bom porabila. In potem jih stran mečem. Da ne omenjam raznih body milkov.
Res pa je, da rada probavam nove stvari. Čeprav potem itak ostajam pri istih - tistih ta kvalitetnih, se razume.
Sicer pa so še hujše 'bolnice', verjemi. Pri meni še ni tako hudo.
pa jih prodej!!!
drgač pa puder v prahu od oriflamea.
pa en gloss ista firma
Posted 02 November 2005 - 09:25 PM
Mene so nasplošno razočarali vsi izdelki od Nivee, ne maram ne šamponov, ne gelov in ne krem (na osnovno belo v škatlci--kao una nežna kot dežne kapljice-sem celo alergična, vsa pikasta), pa vse me srbi od nje---kozmetke pa še nisem probala. Pa Dove mi blazno smrdi, da mi je slab od tega....
Posted 02 November 2005 - 10:27 PM
Vidiš, to je pa to, ko jih ne morem prodat. Sem navezana na njih..... pa skos mislim 'kaj pa, če me bo kdaj spet prijelo kaj in jih bom hotla spet uporabit'.
Sicer smo pa offtopic. :clown:
Posted 02 November 2005 - 10:51 PM
drgac pa se zdle nic ne spomnem...lahk pa pohvalim manhattnove barvice in sencila..
Posted 02 November 2005 - 10:56 PM
Posted 03 November 2005 - 12:35 AM
veet trakovi
šamponi Herbal essences-full zmastijo
laki od nivee (se mi nohti pol ful plastijo)
Gliss kur šamponi (balzam je super)
fructis pss pss gel
pa še kej bi se našlo,ampak se ta trenutek ne spomnim
Posted 03 November 2005 - 12:07 PM
- Niveja (kreme za obraz)
- Dave (kerma za obraz)
- Herbal (šamponi)
- Fructis (šamponi)
- laki (nekaterih proizvajalcev - med njimi so nekateri Nivejini, ki so čisto zanič)
- laki za lase vsi razen Taft in Tigi
- vse kreme za noge (trda koža) razen Avonovih
- kreme za obraz od Locitane
- puder (loreal 2x)
- puder Isadora
- puder Vichy...
Posted 03 November 2005 - 12:19 PM
dove kolekcija za barvane lase
nivea mleko za telo
AS vrtnični tonik za obraz
rahlo razočarana nad mf maskaro lash lift )
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 November 2005 - 02:03 PM
Jaz še dodajam:
Vichy - peneči gel za umivanje obraza
Tigi - šampon Self Absorbed
Balea - losjon za stopala
L'Occitane - sivkin šampon
.
Posted 03 November 2005 - 07:42 PM
Čičkovo olje za konice las
Nivea - mleko za telo
Puder ArtDeco
Geli za tuš. Palmolive
......
Posted 03 November 2005 - 11:19 PM
Tigi - šampon Self Absorbed
.
kaj jenna,tebi ni multi bil dober?samo špeli,al kako?sm že pozabla,vem pa,da je blo full govora med nami 3 o tem!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 03 November 2005 - 11:44 PM
Ja, na začetku mi je še bil kar okej (sploh vonj). Potem pa sem ugotovila, da sem imela po njem čedalje bolj suhe lase. Skratka - po mojem mnenju ni vreden 2k. Guhl uber alles.
Špela pa itak nima tega, ampak Moisture Maniac, če me spomin ne vara.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users