Ročne ure
Posted 26 May 2010 - 08:28 PM
Torej ure takšne in drugačne. Kakšne so vam všeč, jih nosite itd.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 05 June 2010 - 01:34 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 05 June 2010 - 01:51 PM
moja
Posted 05 June 2010 - 01:54 PM
... Ko diplomiram ...
Posted 05 June 2010 - 05:15 PM
Pablo Picasso
Posted 05 June 2010 - 09:11 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 June 2010 - 09:52 PM
Posted 05 June 2010 - 10:10 PM
After all this time?
Always.
Posted 06 June 2010 - 02:00 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 06 June 2010 - 02:08 PM
After all this time?
Always.
Posted 04 July 2010 - 05:52 PM
Posted 04 July 2010 - 06:14 PM
Ta mi je ful lepa: Tommy Hilfiger SS 2010
Posted 25 July 2010 - 12:39 PM
Posted 25 July 2010 - 02:16 PM
Ne, Chronomaster je samo z usnjenim paščkom. Pa ponavadi imajo ure tega razreda doživljenjsko garancijo, sem pa spada tudi obrabljen pašček.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 July 2010 - 02:24 PM
Jaz si bom nekoč omislil kak švicarski kronograf za okoli 2-3k, ampak z zapestnico. tudi zato, ker so mi bolj všeč ... po možnosti kaj na pilotsko ali vojaško foro. Raje Fortis kot Breitling ... bomo videli.
Posted 25 July 2010 - 02:29 PM
Foreva and evah. Sicer pa - če imaš 6 kosov za uro, imaš tudi 100 € za pašček vsakih nekaj let. -)
Meni so kronografi z usnjenim veliko lepši, ker mi je všeč kontrast med usnjem in kovino. Ampak zdaj bi keramično.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 July 2010 - 02:45 PM
Fortis, kul. Ker so rugged, všeč mi niso najbolj. Ampak če bi lahko imel uro, za kolo in vso drugo sranje ki ga počnem vsak dan, OK. Recimo tole.
Pa ne se tepst, bom jaz prišel vmes.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users