Chanel
Posted 22 February 2006 - 06:59 PM
Njihova nova make-up kolekcija za pomlad/poletje pa mi je osupljiva, kot bi bila narejena popolnoma po mojem okusu. Njihove šminke iz omenjene kolekcije Rouge Hydrabase so mi božanske, dobesedno zaljubila sem se v odtenek Lilac Sky, čeprav so mi tudi preostale tri božanske (Marilyn, Paparazzi in Lola).
Odločam se torej za nakup te šminke, ker sem se ful naveličala glossov. S kakšnimi prosojnimi šminkami se lahko dobi lep svetleč videz, poleg tega načeloma bolj negujejo ustnice, so nelepljive in bolj obstojne.
Me pa zanima, če katera ve, če je ta pomladna kolekcija že pri nas v trgovinah in koliko na splošno so kvalitetne Chanel šminke, bi rada izvedela iz prve roke, ker se nočem 'nasrat' glede na to, da šminke niso ravno poceni ... mislim, da nekaj čez 5.000 tolarjev.
Se ne bom pa nič branila, če me poučite še o drugih njihovih izdelkih, posebej me zanimajo laki, ker bi imela istega kot šminko, torej Lilac Sky, ampak hočem prej vedet, če so kvalitetni.
Tle je še link, ko se vam odpre kliknete na tisto slikico make-upa na sredini in se odpre novo okno.
http://www.chanel.co...gb&re=chanelcom
Torej z besedo na dan!
Posted 22 February 2006 - 07:24 PM
Posted 22 February 2006 - 07:27 PM
Pa cena me zanima, če mogoče katera kaj ve.
Posted 22 February 2006 - 07:40 PM
kukr sm sprobala je super, barve so ful lepe-takoj bi mela
smink pa nism pogledala...grem v petek pogledat
Posted 22 February 2006 - 07:51 PM
Mmm, tudi jaz sem ljubiteljica Chanela, čeprav si izdelkov lahko bolj malo privoščim, sicer pa tudi mene kar mede ob vseh fantastičnih, očesu izjemno privlačnih rečeh in tudi pakunge mi imajo izredno prefinjene in prečudovite, no.
Od teh Hydrabase šmink so mi všeč odtenki Rose baby, Sahara Beige in Vibrant. Bi trebalo it malo v izvidnico.
Jaz sem bila ekstra zadovoljna z njihovo maskaro Extracils, je resnično zavidljivo podaljšala trepalnice, bila je dolga leta moja zvesta spremljevalka, odkrat je ni iz prestola izpodrinila MUF All In One maskara, ki je po mojem mnenju še boljša in enkrat cenejša.
Tudi z glossom sem bila zadovoljna, čeprav tega odtenka, ki sem ga jaz imela (prozoren z modrikasto/vijoličnim odbleskom) ni na strani, kar mi je sila čudno..... morda je to bla kakšna limited edition ali kaj, pa je ni, kaj jaz vem.
Že dolgo pa tudi špijunim za laki za nohte (odtenek Rouge noir), pa po pravici povedano ne vem ravno, če se splača dat 5k za lak. Baje so kvalitetni, obstojni in res jih imaš za dolgo in tako, ampak si pol skos premislim.
V splošnem mi je pa od teh prestižnih znamk Chanel zagotovo najbolj blizu.
.
ps: ta baba, ki se pojavlja na njihovi strani, je za pojest.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 February 2006 - 07:55 PM
Mi je pa drugače od Hydrabase šmink čudovit tudi odtenek Baby Gold ... nežno rožnat z drobnim zlatkastim shimmrom.
Posted 22 February 2006 - 07:56 PM
Ne vem, meni je taka brezvezna in mi ni čist nič podobna onemu Givenchy glosu. :clown:
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 February 2006 - 07:57 PM
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 23 February 2006 - 08:30 AM
Posted 23 February 2006 - 10:34 AM
Pa njihovi lakci so mi ful ušeč, še posebi en tak rozast(), Organdy al neki tazga. Drugač mam pa od njih samo maskaro, pa mela sem blusher neki časa. Ful majo lepe embalaže
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 23 February 2006 - 12:05 PM
To je tak lak. Meni je ful dobra barva. In kakšna dobra pakunga, strašansko krasna!
Sta ta mi pa tudi ta odtenka kar okej:
73 Violette
123 Crystal blue
Posted 23 February 2006 - 12:06 PM
To je ta baba na njihovi strani, ja. Huda je.
edit: huda mi je samo v fris. Sem zdaj vidla, da je pretirano suha + jošk nima.
Posted 23 February 2006 - 12:08 PM
Pa njihov top coat mi je v božjastno dobri embalažici!
Posted 23 February 2006 - 12:19 PM
O bože se usmili, kaka pakunga.
In ja, 5k je za en faking lak preveč, pa fertik. Chanel gor al pa dol.
.
Posted 23 February 2006 - 01:04 PM
Posted 23 February 2006 - 06:21 PM
To je tak lak. Meni je ful dobra barva. In kakšna dobra pakunga, strašansko krasna.
Nop ni bil tak...je ta odtenek dost lepši...ubijalsko vijolični.
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 23 February 2006 - 06:56 PM
Ej, mislim, da vem, katerega misliš. Tak pravi vijoličen, temen. Ampak pol na nohtih pa ni bil tako zelo prekriven, a ne? Ali pač?!
.
Posted 24 February 2006 - 02:43 AM
Posted 24 February 2006 - 11:52 AM
Posted 24 February 2006 - 07:28 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users