Toniki
Posted 25 July 2004 - 08:40 AM
Posted 25 July 2004 - 06:05 PM
gel in tonik za obraz. Moram pa povedat , da imam mešan tip kože, poleti celo masten
LP N
Posted 26 July 2004 - 05:15 AM
Posted 26 July 2004 - 06:25 AM
LP N
Posted 26 July 2004 - 04:49 PM
Posted 27 July 2004 - 06:27 AM
Kja pa ti uporabljaš?
LP N
Posted 27 July 2004 - 06:47 PM
Posted 27 July 2004 - 06:59 PM
če sem iskrena nimam stalnega punkta...pač ko grem, vidim in kupim...
Čeprav največkrat kupujem v Kompas Shopu na Pražakovi...prodajalke so v redu, ni gužve, na voljo imaš masovno kozmetiko in kozmetiko višjega cenovnega razreda. Če potrebujem počmoč mi jo nudijo, če ne me pustijo na miru...ni gruče promotork, ki te bombardira z vseh strani...
Dobro se počutim v trgovini
Kje pa ti kupuješ?
LP N
Posted 28 July 2004 - 06:14 AM
Posted 30 July 2004 - 05:43 PM
Na tržišču je kar precej dobrih izdelkov ( sama uporabljam od Oriflema za mešano kožo), globoko pa odsvetujem izdelke od Niveje, pa tudi Loreal ni ne vem kaj, predvsem reklama in prevečkrat nabite cene....
lep sončen pozdrav
Helena
Posted 31 July 2004 - 06:30 AM
Helena!Lepo si napisala vcasih jih se sama reklama.
Posted 01 August 2004 - 10:13 AM
kaj najraje uporabljam je pa gel.
Posted 11 August 2004 - 10:17 PM
Posted 12 August 2004 - 04:45 PM
načeloma je za masten tip kože bolje uporabljati gel, ker kože ne masti. Mleko vsebuje veliko več maščob. Gel pri umivanju odstrani vso umazanijo, kožo osveži in odpre pore. S tonikom pa jih zapreš.
Poskusi...
Lp N
Posted 13 August 2004 - 05:39 PM
Posted 13 August 2004 - 05:45 PM
če želiš mi piši na osebno sporočilce ali pa na moj mail, kjer ti lahko točno povem na katere stvari mislim... Gre za proizvode od Oriflame, ki jih tudi sama uporabljam in resnično po par dnevih uporabe stabilizira delovanje lojnic in izsušene predele lepo neguje.....če želiš, lahko te stvari pri meni dobiš...Lp
Helena
Posted 13 August 2004 - 05:51 PM
Draga mucka....če tonik uporabljaš brez da bi pred tem nanesla čistilno mleko, ne narediš koži popolnoma nič , saj tonik ti pore tonifica in zapre, če ti predhodno ne naneseč čistilnega mleka, ki te pore odpre in OČISTI nisi naredila prav nič. ,..na zaprte, umazane pore naneseš tonik, ki ti res da prijeten občutek, ampak to je samo filing ki ga čustiš tisti trenutek ko ga naneseš na kožo, ne more pa nič delovat.
Čistilni gel pa ti kožo še dodatno očisti po odstranjevalcu ličil, pobere odmrle delce kože in pripravi kožo na globinsko čiščenje....gel ti samo povrhnjico spuca.....
Svetujem ti uporabo vseh sestavin, koža na obrazu ti bo hvaležna, zdrava nega pa se ti obrestuje v starih letih:-)))))
Helena
Posted 21 August 2004 - 08:39 PM
Helenca, saj bi uporabljala mleko, sam mam tolk mastno kozo, da jo mam pol se bol. In to ni good!
Nadi, kje se pa dobi gel. K zadnjic sm sla mal gledat po trgovincah pa nism nc pametnga ugledala
Posted 21 August 2004 - 09:02 PM
Posted 24 August 2004 - 10:34 AM
Sm si še tukejle mjčkn ogledala vaše odgovore pa bi mogoče nardila sm mau popraukou (ki pa nimajo veze z vašo nego, katera morm rečt je zelo pohvalna): res je da ti tonik zapre pore ampak njegova glavna naloga je, da po čiščenju (s čistilnim mlekom, gelom, čistilno peno,...) koži pomaga spet vzpostaviti praviln pH in ustvariti zaščitni kislo-mastni "plašč" (tko se mu reče). Kar pomeni, da ko ve čistite kožo s čistilnim mlekom ali gelom ubistvu začasno uničite ta plašč, ki je za kožo obrambni sistem proti bakterijam, kemikalijam,... , še posebej če čiščenje zaključite še s pljuskom trde vode (kar ne pravim, da je slabo; res je da mehka voda bolj prizanese koži ampak to finančno enostauno ni sprejemljivo). No, in tonik ta začasno uničen plašč spet vzpostavi tko kot je biu pred čiščenjem. To zdj ne pomeni d se bomo nehale umivat z vodo ampak pomeni da bomo tonik vsakič, ko bomo kožo na obrazu (ob čiščenju) zmočile z vodo, uporabile
Če pa kateri ni kej jasno, mi pa lahko napiše kšn zasebn sporočiu (sm vidla d je to tut možno) al pa me prek msnja dobi al pa prek mejla
Lepo se imejte in ostanite lepe (predvsem od znotraj)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users