Vprašanja (make-up)
Posted 08 June 2012 - 09:48 PM
A touch of light pen which helps brighten the appearance of your eyes.
L'Oréal Paris Lumi Magique Touch of Light Highlighting Pen is an essential accessory for a luminous look. Apply light touches around the eyes to help brighten the appearance of your eyes, helping to diminish the look of dark circles.
Posted 09 June 2012 - 07:12 AM
Po ocenah sodeč precej podobna reč.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 June 2012 - 09:32 AM
Posted 27 June 2012 - 12:36 PM
Zanima me s čim si dajete dol očesni MU, od kar imam Iconic Dior maskaro sploh ne gre dol oz. ful težko. Do sedaj sem uporabljala od alverde vrtnico (roza pakiranje). Pa oči imam ultra občutljive, tako da kake kemije ne bodo prenesle.
Posted 27 June 2012 - 12:36 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 27 June 2012 - 12:38 PM
Posted 27 June 2012 - 12:39 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 27 June 2012 - 12:47 PM
Mleko za odstranjevanje ličil se mi pa ful gabi, fuj.
Posted 27 June 2012 - 05:13 PM
Posted 27 June 2012 - 05:58 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 October 2012 - 02:44 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 02 October 2012 - 05:50 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 October 2012 - 06:14 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 October 2012 - 06:23 PM
Kaj uporabljate za čiščenje čopičev? Ali obstaja kakšna zadeva, ki se dobi tudi pri nas?
Jaz uporabljam tole - zelo zadovoljna!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 03 November 2014 - 08:13 PM
Imam vprašanje...
Prijateljica je bila pred kratkim v Aziji in je opazila, da veliko punc in žensk čez dan za matiranje obraza uporablja kar otroški puder:
Na nekaterih delih Azije je v zraku veliko vlage in baje si s tem pomagajo, da se ne "svetijo", kožo pa imajo vseeno zelo lepo.
Kaj menite o tem? Ali je sploh pametno uporabljati ta baby powder za obraz? A ne vsebuje morda kakšnih snovi, ki niso najboljše za kožo na obrazu?
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 03 November 2014 - 08:19 PM
Ce se ne motim, je talc tudi sestavina vecine kompaktnih pudrov, blusherjev ipd., in igra isto funkcijo - matiranje.
Posted 06 November 2014 - 10:48 AM
Pomoje nima kaj škodit. Ja, tudi v veliki večini vseh ustalih pudrov v prahu, kompaktnih pubdrov, blusherjev, je notri talc, isto kot v tem otroškem pudru, predvidevam. Čeprav baje ni najbolj zdrav.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 December 2014 - 09:04 PM
Malo neumno vprašanje, pa vseeno. Na čelu imam tri globje gube, ker se stalno mrščim in se nemorem odvadit. Problem je, ker se mi puder vedno nabere v te gube in izgleda grozno. Ni važno, katere znamke puder je (Revlon Colorstay, Shiesido ali Max Factor Lasting performance), ni važno, a ga dam čiiiisto malo ali si naredim ffasado, ni važno, ali dam čez še puder v prahu ali nič. Ampak ziher se da kaj naredit, saj se zgubani ljudje tut pudrajo. Kaj bi lahko bila rešitev, primer? Fikser? Kje bi se dobilo kaj takšnega?
After all this time?
Always.
Posted 01 December 2014 - 09:06 PM
Kakšen gostejši primer, tale je za kaj takega fantastičen:
Ne me ubit, ker je precej drag, ampak se ga res minimalno porabi in ga imaš za celo večnost. Ostali primerji so veliko redkejši in manj primerni za to.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 December 2014 - 10:57 PM
Malo neumno vprašanje, pa vseeno. Na čelu imam tri globje gube, ker se stalno mrščim in se nemorem odvadit. Problem je, ker se mi puder vedno nabere v te gube in izgleda grozno. Ni važno, katere znamke puder je (Revlon Colorstay, Shiesido ali Max Factor Lasting performance), ni važno, a ga dam čiiiisto malo ali si naredim ffasado, ni važno, ali dam čez še puder v prahu ali nič. Ampak ziher se da kaj naredit, saj se zgubani ljudje tut pudrajo. Kaj bi lahko bila rešitev, primer? Fikser? Kje bi se dobilo kaj takšnega?
Jaz imam isto težavo, identično! Sem pa to šele zdej začela opažat in potem izgledaš ful star, ker puder te gube na čelu tako poudari. Če boš našla kaj učinkovitega poročaj.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users