Slovenske terme
Posted 30 November 2005 - 07:20 PM
Jaz najraje grem v Ptujske terme. Cena je ugodna. Ambient je lep. Poleti so super tobogani. Še posebej mi pa je všeč tudi to, da je savna vključena v ceno vstopnice.
Všeč mi je tudi v Moravskih toplicah in v Podčetrtku.
Kjer pa mi sploh ni bilo všeč pa so bile Terme Dobrna - takrat ko sem jih obiskala so imeli samo 1 bazen, pa še ta je bil poln starih omik, ki so grdo gledale, če si samo malo zaplaval. Pa še velik minus je bil nadležen reševalec, ki se je želel pogovarjati z mano, čeprav sem jasno pokazala, da ne želim pogovora.
Posted 30 November 2005 - 08:43 PM
Posted 30 November 2005 - 09:13 PM
Upam, da je zdaj ko so še zgradili druge bazene boljše.
Posted 01 December 2005 - 01:03 PM
Ko so ga enkrat prenovili sem se zaljubila in če grem kam, grem najraje v Čatež.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 01 December 2005 - 01:48 PM
Posted 01 December 2005 - 06:22 PM
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 01 December 2005 - 06:29 PM
Kar se tiče samega kopanja in predvsem plavanja so mi ljube in manj ljube:
- Topolšica, ker imajo velik plavalni bazen. Sicer so pa pod kritiko.
- Ptuj - spet zaradi plavalnega bazena. Super so tudi brbotajoči kotli, ki pa bi sicer lahko bili bolj topli. Skupna savna pod kritiko - morali bi jo ločiti in bi se morala posebej plačevati.
- Zreče - kar OK. Nič posebnega - nikjer ne moreš plavati.
- Dobrna - od kar je zrihtana, je super. Spet ni plavalnega bazena.
- Portorož - odlično nočno kopanje.
- Čatež - meni sploh ne všeč, ker nimajo plavalnega bazena. Tobogani in podobne oslarije me ne ganejo.
- Terme Maribor (ne vem, če se tako reče) - super kotli z vročo vodo, super zunanji bazen, ki je še bolj mamljiv pozimi in ponoči. Savne spet pod kritiko, ker so odprte za vse.
- Laško - bazeni so bolj žalost. Ni pa slabo.
Zdaj pa savna:
- Laško - joj, najljubša. Ogromno savn (primanjkljaj bazenov, sicer), program v savnah. Oh in sploh, je pa prevelika gužva pozimi.
- Dobrna - še boljša kot Laško, ker imajo nove savne, ki so fenomenalne. Najboljša je IR.
- Potorož - tudi odlične savne in Tepidarium (mesto ohlajevanja - super izkušnja)
- Zreče - v obliki senika, zanimivo, premalo bazenov, gužva pozimi.
Hm, tu nekje se pa konča.
Posted 02 December 2005 - 08:20 AM
Sem pa bla poleti v budimpešti, v termah, in tisto je bli pa RES kraljevsko.
graomozanski kompleks s časa A-O, imaš občutek, da je kdo v cerkev vodo nalil.Pa poceni je blo.
Posted 02 December 2005 - 09:15 AM
Meni najljubša savna je pa v Kolnu. Cena je bila sicer res 5000 SIT na osebo, ampak česa takega še nisem videla. Zaposlene imajo 3 ženske, ki stalno izvajajo programe, tak da se lahko seliš iz ene v drugo savno - iz enega programa do drugega. Programi niso samo vrtinčenje zraka, ampak vse živo. Imajo pa sigurno ene 20 savn. Pa velika počivališča... Noro.
Posted 03 December 2005 - 10:28 PM
by:LiLLaNaB
Posted 05 December 2005 - 01:44 PM
Posted 07 December 2005 - 10:56 PM
za polet mi je pa kul Snovik (vsaj prej ko sem še živela blizu)... ni velik placa, sam za sončit je pa super, ker imajo gor teraso za nudiste (končno eni ), je pa un bazen notr čist prevroč polet... že itak misliš, da te bo kap od vročine pol pa še una vlaga in topel bazen... fak, namest, da bi se lahko ohladil, kr neki no je pa zato zunanji bazen kul... med tednom niti ni tolk gužve
za polet mi je pa kul tud Aqua Luna pri Atomskih... majo tud neki toboganov, drugač mi je pa bolj ambient kul, pa najbolj se da plavat glih v unem bazenu z valovi, ker dost folka (vsaj ponavad) sploh ne do pride tja, pa voda je ful globoka, kar mi je všeč
Čatežke poznam še od takrat ko sem bla mejhna, ko so se nam 2x zamerle, ker so nam prodal karto in nismo dobil nobene frej omarce pol nam pa niti dnarja niso hotl vrnit kr neki... v glavnem iz principa ne grem tja
Posted 11 December 2005 - 12:21 PM
Ptuj-odkar je obnovljeno mi je cool sem bla poleti so bli fajn tobogani, tud bazeni cool, ker lahko res plavaš
Radenci- sem bla ponavadi odznotraj in se mi tud zdi fajn kr majo olimpijski bazen te vrelce, pa še ven lahk mal zaplavaš
Čatež- zlo fajn veliko bazenov, tobogani itd.
Aqua Luna- mi ni všeč
Terme 3000- odkar sem bla nazadnje nič posebnega
Moravske toplice- že dolgo nisem bla drugač pa kr vredu
To bi blo to, kot povzetek sem bla najbolj nad Ptujskimi navdušena ko sem bla poleti!
Posted 14 December 2005 - 11:50 AM
Ptuj-odkar je obnovljeno mi je cool sem bla poleti so bli fajn tobogani, tud bazeni cool, ker lahko res plavaš
Radenci- sem bla ponavadi odznotraj in se mi tud zdi fajn kr majo olimpijski bazen te vrelce, pa še ven lahk mal zaplavaš
Aqua Luna- mi ni všeč
To bi blo to, kot povzetek sem bla najbolj nad Ptujskimi navdušena ko sem bla poleti!
Ta pa je dobra!!!!!KOt da ne bi ble Moravske Toplice in Terme 3000 eno in isto!!!
Posted 14 December 2005 - 12:08 PM
Aqua Luna- mi ni všeč
Ta pa je dobra!!!!!KOt da ne bi ble Moravske Toplice in Terme 3000 eno in isto!!!
Posted 14 December 2005 - 01:58 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 14 December 2005 - 02:18 PM
Posted 14 December 2005 - 06:11 PM
Posted 14 December 2005 - 06:27 PM
travo gnojijo s kravjim drekcem
Posted 15 December 2005 - 06:01 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users