Posted 16 October 2015 - 10:22 AM
Posted 16 October 2015 - 06:04 PM
A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt
Posted 20 October 2015 - 05:12 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 October 2015 - 07:05 PM
Jaz sem pa naročila za fanta:
Zase pa:
Ne vem še čisto, kako bom to uporabljala. AHA gel bo nadomestil zdajšnjega Paulinega, ki mi ga zmanjkuje. Torej bo uporaba vsak večer, pol ure za tem pa morda še hialuronska tekočina, zjutraj pa sleeping mask..
Posted 29 October 2015 - 07:17 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 29 October 2015 - 08:51 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 October 2015 - 08:59 AM
Bolj sem mislila zato, ker mi zvečer glede občutka na koži zadošča le gel, zjutraj pa je potrebno nekaj takega dati gor, da bo vredu podlaga za puder, kar pa ta sleeping mask mogoče bo.. Čeprav vem, da sem glede na ime obrnila uporabo .
Posted 08 November 2015 - 08:49 PM
V zadnjem času:
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 10 November 2015 - 02:11 PM
V zadnjem času:
Ta serum mi je padel v oči. Prosim poročaj kako se obnese ko ga dobiš.
Posted 10 November 2015 - 02:14 PM
Marmelada, kako se obnese ščetka za obraz?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 November 2015 - 06:53 PM
Serum sem naročila po priporočilu Podgane, ga je ful pohvalila, pa še en tester mi je poslala. Za samostojno uporabo je po moje samo v poletnem času, tako da ga bom kombinirala s kremo, oziroma bo namesto tonika. Predvsem mi gre za dobre sestavine.
Ščetko pa uporabljam cca 2 do 3x tedensko, moram res začeti redno vsak drugi dan. Zaenkrat nisem opazila kakšne večje razlike, imam pa jo cca 1 mesec samo. Uporabljam pa tudi AHA gel in imam že zaradi tega bolj gladko kožo, tako da ne morem še poročati o bolj točnih rezultatih.
Posted 12 November 2015 - 05:19 PM
Ful hitro sem dobila.
Posted 12 November 2015 - 05:21 PM
5x
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 November 2015 - 05:47 PM
Ful hitro sem dobila.
Kako hitro si dobila? Se ti da prilepit link, kjer si naročila? Jaz tudi nameravam naročiti tole.
Posted 12 November 2015 - 06:07 PM
Tasika, kaj je to?
Posted 12 November 2015 - 06:10 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 November 2015 - 06:12 PM
Hvala ti. Moje naročilo je bilo pa že dispatched Tist za okrog oči in vitamin c serum. Si naročila potem?
Posted 12 November 2015 - 06:14 PM
Za oči še ne, ker čakam na ene 4 stvari pa nekaj testerjev še
Posted 12 November 2015 - 06:15 PM
Psiho
0 members, 1 guests, 0 anonymous users