Teden restavracij od 12. do 20. oktobra.
62 restavracij, v vsaki chef predlaga meni, meni je 13eur.
Meni se zdi zakon! Defenitivno bom šla.
Posted 13 September 2013 - 09:48 AM
Teden restavracij od 12. do 20. oktobra.
62 restavracij, v vsaki chef predlaga meni, meni je 13eur.
Meni se zdi zakon! Defenitivno bom šla.
Posted 13 September 2013 - 11:13 AM
A v vseh restavracijah pride meni 13 € in nič več? Wow, to je pa res super, sploh glede na to, kakšne restavracije so vmes. Ampak to bo sigurno v trenutku zasedeno. A se že zdaj da rezervirat?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 September 2013 - 11:19 AM
Ja.
Vprašanje če bo takoj zasedeno, ker pomojem ljudje niti ne vedo za to.
Posted 13 September 2013 - 11:20 AM
Full dobra fora. Moram malo pregledati jedilnike, da vidim kaj ponujajo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 September 2013 - 11:25 AM
Ja.
Vprašanje če bo takoj zasedeno, ker pomojem ljudje niti ne vedo za to.
Meni pa se zdi, da tisti gurmani, ki radi zahajajo v restavracije, takoj izvohajo take stvari. Jaz bi šla k Lojzetu, Kraljestvo pršuta, Pikol, Špacapanova hiša, Dam, ker so blizu mene, ali pa Pavus v Laškem ali Gostilna Francl, ker so blizu fanta. Eno od teh. Najbolj me pa vleče Lojze.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 September 2013 - 11:26 AM
Ampak pazi recimo Shambala:
Število mest:
vsak dan je za menije TR 2013 namenjenih
v času kosila 10 mest in v času večerje 6 mest
Halo, pa saj to ni nič.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 September 2013 - 11:43 AM
JB ima neomejeno.
To me najbolj mika.
Posted 13 September 2013 - 11:44 AM
Hehe, sem videla, tam bo velik naval po moje. Večina jih ima neomejeno, sem videla, super.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 September 2013 - 11:54 AM
Pri nekaterih pa sploh ne piše števila mest. Upam, da prepričam fanta.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 September 2013 - 09:27 AM
Čajna hiša!
Včeraj sva iskala kje bi lahko nekaj dobrega pojedla za večerjo in na poti do Julije pristala pred Čajno hišo. Naročila sva sendvič z ovčjim sirom (moj najljubši še iz časov, ko sem bila tam vsak dan) in cezarjevo solato s piščancem. Oboje odlično, sploh preliv na solati je bil božanski. Proporcionalno sva največ plačala za čajno novost tam, masala chai, vendar ga postrežejo v velikanski skodelici z mlečno peno na vrhu in cimetovo palčko, ki jo vržeš v čaj, odlično. Sam čaj je sicer dober, brez pripomb, ampak meni se ne more primerjat s tistim, ki ga pač dobiš v Indiji na vsakem koraku. Sendvič stane 3.50, solata 8.90, čaj pa 3.80€, pustila sva 2€ napitnine.
Vsekakor priporočam za kak prigrizek, sendviče majo res odlične, ta cezarjeva solata je bila pa najboljša, kar sem jih jedla, pa sem jih zunaj probala kar nekaj.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 September 2013 - 10:09 PM
Posted 24 September 2013 - 10:16 PM
Joj, nimam pojma, mogoče Gušt v Izoli? Pa če sedite zunaj na ulici, otrok ne bo nikogar motil, tudi če bo glasen. Ni pa nobene igralnice.
Posted 25 September 2013 - 05:49 AM
Ravno včeraj slišala za restavracijo RIbica v Izoli, baje je kul, sama pa žal ne vem,,,
Posted 25 September 2013 - 09:00 AM
Aja, kar se tiče prav morske hrane, pa ima zelo dobro Sidro (? vsaj mislim, da se tako kliče, tam ob morju), pa BOŽANSKO krostato s hruškami, čeprav je ambient notri precej socialistično-gostilniški. Je pa res, da sem nazadnje jedla tam pred 5 leti, tako da ne vem, če imajo še vedno tako dobro hrano.
Posted 25 September 2013 - 08:19 PM
Posted 26 September 2013 - 09:32 AM
Vanganel, gostila Oljka? Vem za ombolo v testu njam, njam
Posted 26 September 2013 - 10:46 PM
Posted 27 September 2013 - 07:44 AM
Mali pa se je s pomočjo babi vozil s skirojem
Holly guacamole, tako velik je ze?!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 September 2013 - 07:46 AM
Samo res. Kako gre hitro, kmalu bo delal izpit za avto.
Super, da si bila zadovoljna, Planet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 October 2013 - 10:26 AM
Velik minus za Loving Hut na tržnici Moste!
S fantom včasih, ko se nama mudi, vzameva za na pot kakšno stvar iz Loving Hut-a. Do sedaj sva vedno, brez izjeme hodila v Loving Hut na Vič (nekajkrat sva bila tudi v Celju).
Včeraj pa sva po sili razmer obiskala tistega na tržnici Moste. Takoj sva vedela, kaj bova in sva tudi naročila - za sabo. Že med samo pripravo se mi ni zdelo vse ok. Tisti, ki je hrano pripravljal, je bil zmeden in se ni znašel v kuhinji. Na koncu je naredil ogromno količino jedi z rezanci, ki jo je bilo toliko, da nama jo je zapakiral v dve največji škatli, pa mu je še ostalo 2x toliko.
Ko sem v avtu preizkusila to jed (Chow Mein), ki jo drugače obožujem, me je kar zvilo v želodcu, saj je imela okus po kislem. Poleg tega so bile testenine razkuhane, zelenjava je bila sam korenček z nekaj malega tofuja in nekaj zelenega, razkuhanega, kar ni imelo okusa. Vse skupaj je imelo okus po močno zažganem in večkrat uporabljenem olju. Ogabno!
Ker se nama je res mudilo, je fant skočil še po dva Happy Doga, da bi vsaj nekaj imela za pod zob, preden se odpraviva na pot. Nisva hotela komplicirati glede chow meina, zato tistemu, ki je pripravljal hrano, nisva nič omenila. Upala sva, da je Happy Dog nekaj, kar se da brez težav pripraviti, tudi, če si slab kuhar.
Pa sva se motila. Ne vem, kaj počnejo in ali uporabljajo stvari, katerim je rok že zdavnaj potekel, ampak vse skupaj je bilo ogabno! Sestavine so na prvi pogled že delovale enako kot v drugih Loving Hut-ih, a okus je bil obupen! Zelenjava kot da bi se kuhala nekje na vročini, hrenovka kot da bi ji že zdavnaj potekel rok.
Prisilila sem se in sem pojedla polovico, a mi je bilo po nekaj urah zelo žal, saj me je začelo zvijati v prebavilih in sem se morala večkrat na poti ustaviti in nujno odhiteti na najbližji wc! Groza!!
Ne proporočam in odsvetujem! Higiena tam je tudi vprašljiva. Katastrofa, res!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
0 members, 1 guests, 0 anonymous users