Jump to content

Cosmerba - rjava energijsko prevodna krema

• Please log in to reply
379 replies to this topic

#221 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 06 February 2007 - 01:25 PM

Hm, kaj je torej bolje, uporabljati Cosmerbo samo takrat, ko se ne napudraš čez, ali je bolje za pod puder dat kako drugo kremo, al je vseeno? A ima Cosmerba enak učinek, če jo uporabiš kot podlago za puder?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#222 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 February 2007 - 02:19 PM

Vseeno je. Probaj jo uporabit in če se ne bo svaljkala, jo uporabljaj pod pudrom.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#223 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 07 February 2007 - 12:15 AM

Kaj pa rumeno Cosmerbino kremo-za suho kožo je katera že probala? Al pa če so kje sestavine napisane?
  • 0

#224 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 07 February 2007 - 10:38 AM

Se opravičujem, ampak nikjer nisem zasledila, kje se jo kupi? hmm.gif
se opravicujem za OT. oops.gif
  • 0

#225 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 February 2007 - 10:39 AM

poglej to temo od začetka. sigurno piše, če ne tu, pa v oceni rjave cosmerbe v forumu ocenjevanje izdelkov!
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#226 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 07 February 2007 - 11:18 AM

Mi je ze prijazna soforumašica odg. kje jo kupim. wink.gif

• 0

#227 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 07 February 2007 - 11:30 PM

Moja mati se nekam navdušuje za tole Cosmerbo - jo je malo meni šavsnila in rekla, da ji je všeč samo, da bi ona eno za suho kožo. Bi bla za njo potem bolj primerna rumena al je ta boljša?
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#228 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 08 February 2007 - 11:52 AM

jaz tudi razmišljam, da bi si rumeno nabavla. kaj lahko katera da link od sestavin, jaz jih ne najdem ermm.gif hvala!
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

• Guests

Posted 08 February 2007 - 11:59 AM

Jaz sem sestavine za rjavo (v prvem postu) prepisala direkt z embalaže. Mislim, da jih ni na netu, lahko pa da se motim.
  • 0

#230 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 08 February 2007 - 12:16 PM

Dilema, imaš ti mogoče doma sestavine od rumene kreme?
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#231 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 February 2007 - 05:58 PM

Sem šla gledat in vidim rdečo, oranžno, zeleno, rjavo ... iščem dalje ... in obupam, ker očitno ravno rumene nimamo več. down.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#232 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 09 February 2007 - 07:50 PM

Tudi mene zanimajo sestavine rumene Cosmerbe. A v Sanolaborjih prodajajo tudi rumeno, al samo rjavo?
A za mešano kožo z ogrci in suho povrhnjico, luskanjem, bi bila rjava krema primerna, ker sem zasledila, da je enim še bolj izsušilo kožo. Ali je ta še vešja izsušitev samo začasna? huh.gif
  • 0

#233 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 09 February 2007 - 07:57 PM

Pri meni je bila izsušitev samo začasna.

Naslednji teden grem v Vida studio kupit tavelko rjavo Cosmerbo in bom vprašala, če majo kakšen pildek s sestavinami, drugač bom pa probala prepisat, pa bom pol napisala sestavine kle gor. Jaz sem v Sanolaborju vidla samo rjavo in še to samo 100ml. Mogoče ima katera drugačne izkušnje.
  • 0

#234 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 09 February 2007 - 11:01 PM

tudi jaz sem v Sanolaborju videla samo rjavo kremo. Sem pa vprašala po oranžni in so rekli, da jo bodo poskusili naročit, ker bi naj bilo veliko povpraševanje po njej.
Povprašaj in mogoče jo bodo naročili.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#235 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 February 2007 - 04:25 PM

ej a vm tut nardi cosmerba tak film cez kozo? k men se nikakor noce vpit, pa tut matira mi ne, ful se svetm uglavnem
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#236 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 10 February 2007 - 04:35 PM

kok časa jo uporabljas? men se zdej po ~ enem mescu dost normalno vpije, prej sm se pa tud svetila k da bi me en polakiral. sm trenutno v fazi izsušene kože, cakam naslednjo (zadnjo) - al je se ksna umes? laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#237 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 10 February 2007 - 06:00 PM

zdej je drugi dan, drugic sm jo namazala biggrin.gif dej o kaksnih fazah ti to govoris
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#238 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 10 February 2007 - 10:53 PM

Ej babe jaz jo uporabljam mal manj kot mesec, in sem te dni čist obupala nad njo, res je da bom bolana te dni enkrat, ampak tok mozoljev mam, da to kr ni res. Mam mešano kožo, opažam na bradi zdaj neki se mi tud lušči, ne vem , začela bom nazaj uporabljat Garnier TF teleno, odspodi pa jojobo. Mi to nekak najbolj odgovarja. se morm še fiksno odločit al še naj mal vztrajam, al jo naj neham uporabljat. Pomoje paše na suho kožo najbolj tale Cosmerba, ali pa na normalno in na neproblematično kožo, ki ni nagnjena k mozoljem. Kaj ve mislte? A je ta krema sploh za mojo kožo? Imam vedno več mozoljev po njej, res je da mam tud lep sijaj po njej in pa mehko pravtako, ampak kaj mi to pomeni, če mam mozolje. raje vidim da nimam nobenga mozolja, pa brez sijaja. No ok. Sem zabluzila čisto smile.gif
  • 0

#239 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 11 February 2007 - 09:38 AM

Piko*biko, kukr sm sledila tej temi sm vidla, da je slo par uporabnic cez svetleco+mozoljasto+izsušeno fazo laugh.gif pa tud pr men je blo tko nekak. ti se kr mal vztrajej (ksn mesec, recimo laugh.gif). ah, brez zamere, ampak je tok lustno videt, da ma se ksn probleme s tem laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#240 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 11 February 2007 - 09:46 AM

a dej ne seri, js nimam 1 mesc cajta za take zajebancije. kokr sm js prebirala to temo, sm bla prepricana, da je takoj k zacnes uporablat to kremo ful dobr, mogoce je treba pocakat 2 3 dni, da se koza spuca. a dej ne no, kr ubila se bom
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users