Vlogi, blogi
Posted 16 April 2019 - 10:41 PM
Posted 17 April 2019 - 05:56 AM
Na k mi gre tak zlagan folk. Jaz ji sploh ne sledim. Nobeni mami blogerki v bistvu, ker v svet posiljajo napacna sporocila opremljena z napacnimi slikami in zenskam nabijajo slabo vest.
Dej bodi realna pa normalna pa pokazi kaj imas v resnici pod tisto srajco (ice packe pa 3 tone vir vlozkov) pa cupo si spni v figo ker s temi kodri ziher nisi rojevala.
Posted 17 April 2019 - 07:43 AM
Jaz spremljam samo Barbi in matica pa še to zato, ker sva bili včasih soplesalki in jo osebno poznam, teh sfejkanih žensk pa ne rabim gledat
Posted 17 April 2019 - 09:28 AM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 April 2019 - 10:54 AM
Bleda, brez lajfa...dam bb kremo, obrvi si uredim, maskaro in eno nezno sminko. 10 minut.
Sam ti pa ze brez mu dobro izgledas tko da ga res ne rabis

Posted 17 April 2019 - 12:20 PM
Moram se to pripomnit - na objavljeni sliki iz porodnisnice izgleda, kot da bi bila ravno pri frizerju na fen frizuri.
Jaz bi pa rada samo pripomnila, da mi je zanimivo kako eni skoz čez njo pišete po drugi strani ji pa pod vsako drugo sliko srčke lepite. Takih stvari jaz nikoli ne razumem. Tudi moja najboljša prijateljica je enaka, vse bo polajkala po dolgem pa počez potem pa govorila čez vse. In ne nimam namena zanetit požara, samo opazka, ki je jaz osebno ne bom nikoli razumela.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 17 April 2019 - 12:37 PM
Fiona, ne ga srat, podocnjake imam do kolen in bleda sem kot smrt.

― V. Van Gogh
Posted 17 April 2019 - 08:52 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 April 2019 - 01:46 PM
(jaz skoraj vse, ki se mi pojavijo na feedu).
To mi je pa sploh nesmiselno, škoda mojega časa. Smo si res različni.
Jaz sem pa pred časom tole youtuberko, blogerko odkrila in jo gledam včasih, ko se hočem sprostit. Ima res lepe fotografije, glasbo, posnetke. Taka umetniška spiritualna duša. Všeč mi je njena povezanost z naravo in kako se veseli preprostih stvari.
https://www.youtube....wFsYY71wyk&t=8s
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 18 April 2019 - 02:33 PM

― V. Van Gogh
Posted 18 April 2019 - 03:13 PM

Pablo Picasso
Posted 18 April 2019 - 03:19 PM
Jina ne sledim osebam kateri bi mi šli na živce ali pa da mi ne bi bilo všeč kaj delajo in objavljajo. Še vedno pa mi sigurno ne bo čisto vsaka slika všeč. Še manj pa da bom čakala na vsako objavo od vseh ki jim sledim da jo polajkam. Prosim no.
Coco to je pa res. Pa zdaj je tudi precej uspela, čeprav še vedno ''skromno'' živi.
Posted 18 April 2019 - 03:27 PM
Še manj pa da bom čakala na vsako objavo od vseh ki jim sledim da jo polajkam. Prosim no.
![]()
Hm, kdo pa to dela?
― V. Van Gogh
Posted 18 April 2019 - 03:40 PM
(jaz skoraj vse, ki se mi pojavijo na feedu)
Sem razumela da ti to delas. V glavnem mi je sploh žal, da sem začela to debato, ker mi pobira zadnje atome moje energije, da moram zdaj po dolgem in počez zagovarjati svoje mnenje. Bognedaj da ne bi ti zadnja zaključila. Se tolikokrat ugriznem v jezik pa se bom rajši še večkrat.
Posted 18 April 2019 - 03:55 PM

Casa in energije imam pa jaz za izvoz.

Se najbolj mi je smesno, da kdo dejansko budno spremlja, kdo kaj lajka in iz tega sklepa razne teorije.

― V. Van Gogh
Posted 18 April 2019 - 05:14 PM
Hjoj v kaj se je razvila simple kritika, da se na eni strani lajka fotke, na drugi strani pa se jih šinfa.
Prerekanje na stran, od slovenskih vlogerjev mi je kul Sandra Potisek. Sicer je vse preveč pogosto drama queen, ampak jo vseeno z zanimanjem spremljam. Predvsem njena potovanja.
Posted 16 March 2021 - 02:27 PM
https://youtu.be/Cp6QVJjmjvw
Posted 19 March 2021 - 12:38 PM
https://www.instagra...id=4l229b1ry2ic
Triggers
https://www.instagra...id=d2yqcy1qbnv8
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users