jaz imam malo problem z idejo, zakaj bi sploh gledala "vlog" kogarkoli. Res pa, da še nisem poskusila.
Sem v živo obkrožena s precej velikim številom bolj ali manj zanimivih ljudi in sploh nimam potrebe po poslušanju oz. spremljanju še dodatnih.
Sem tudi sama obdana z zelo raznolikimi ljudmi vsak dan (že v službi) vendar mi je to vseeno zanimivo. Opazujem druge ljudi, druge kulture, druga mnenja in poglede na svet, lahko rečem, da celo nekoliko širim svoja obzorja s tem. Ali pa za primerjavo, tako kot mi je zanimivo pogledati kakšen kakšen film, četudi gre za romantično komedijo kjer je že vnaprej znan konec, tako mi je zanimivo pogledati tudi kakšen vlog. Namesto nanizanke ali filma, ker vzame manj časa. Je pa tudi to res, da mi je že od nekdaj zanimivo spremljati druge ljudi. Ne v smislu zalezovalca ali v stilu vaške tetke, ki opazuje zato, da lahko obira, ampak zgolj iz tega vidika, ker mi je zanimiva človeška psiha, različnost. Prepričana sem, da ti vsaka oseba lahko s tem nekaj da. V primeru vlogov denimo mi da Roman Atwoods včasih misliti s tem ko širi stil "smile more". Ali pa uspešen podjetnik, ki živi v Dubaju poda kakšen nasvet in motivacijo za uresničitev ideje. Sarah Nourse pogosto primerja navade v različnih državah, ki sem se jih že spomnila ob primernem trenutku. Potem so pa tu seveda še vsi ti tutoriali in tried and tested kanali. Neomejeno možnosti za vse okuse.
Zelo zanimivo mi je, da sem očitno ena redkih, ki spremlja vloge. Pričakovala sem, da se bo vsulo predlogov in idej. Meni je to pač tist nekaj minutni odklop denimo po službi ali pred spanjem. Bom pa sedaj pokukala še na bloga nergača in irene sirene, ki sta bila omenjena in pa na vlog Jona Olssona.