Blogilates - pilates inštruktorica objavlja svoje vadbe + jedilnike in še cel kup drugih stvari
Skinnytaste - zdravi recepti
the Blonde Salad - italijanska modna blogerka, ki gre večini na forumu na živce

Posted 02 December 2012 - 09:57 AM
Posted 02 December 2012 - 11:57 AM
Tudi jaz spremljam to, že dolgo časa.Blogilates - pilates inštruktorica objavlja svoje vadbe + jedilnike in še cel kup drugih stvari
Posted 02 December 2012 - 12:10 PM
Posted 02 December 2012 - 02:06 PM
Posted 02 December 2012 - 03:16 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 December 2012 - 04:52 PM
Jaz sem v iskalniku iskala, pa mi ni nič našlo! :hmm:Res je, da imamo temo o virih kuharskih receptov, ampak prav o blogih pa nisem našla, a mi daš linke?A nimamo mi že 5 tem za bloge?
Posted 02 December 2012 - 05:12 PM
Posted 03 December 2012 - 10:14 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 December 2012 - 10:21 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 December 2012 - 10:36 AM
Edina slovenski blog, ki ga obiskujem skoraj na dnevnem nivoju.Jaz redno berem:
- Irena sirena
Ostalo pa bolj občasno
Posted 02 March 2017 - 04:24 PM
Obujam temo. O blogih je bilo že kar nekaj govora na forumu, zanima pa me katere VLOG kanale kaj spremljate? Predlagam, da napišemo seznam slovenskih in tujih in kratek opis poleg. Jaz spremljam naslednje.
Slovenski:
Barbi in Matic: to je moj najljubši vlog. Gre za simpatičen par z Gorenjske, ki nekje 2x tedensko vloga o vsem možnem.
Anja Suška: vloga o fitnesu, zdravem življenju in o njenem vsakdanu.
Tuji:
Mugumogu: kanal posvečen zgolj in samo dvema smešnima mačonama
The tonight show starring Jimmy Fallon: predvidevam, da njega poznate in je opis odveč.
Saygin Yalcin: vlog bogatega nemškega podjetnika, ki živi v Dubaju. Vloga o raznem, predvsem poudarja, da je potrebno verjeti in uresničiti svoje podjetniške ideje. No, jaz ga spremljam zato, ker mi je pač zanimiva oseba z zanimivim stilom življenja, pa tudi izgleda ne slabo
Mo Vlogs: prijatelj od Saygina Yalcina, ki ravno tako živi v Dubaju. Gre za uspešnega vlogerja, ki ga spremljam zgolj občasno, malo sem se ga naveličala. Spremljati pa sem ga začela, ker mi je tudi njegov stil življenja zanimiv, prikazuje življenje v Dubaju in simpatično mi je bilo, kako je povezan s sestro in mamo.
Roman Atwood Vlogs: simpatična družinica s sloganom "smile more".
Sarah Nourse: Američanka, ki se je preselila v Evropo, poročena pa mislim da je s Švicarjem. Vlogata o njunem minimalističnem stilu življenja, raje potujeta in se selita, kot da sta nekje zasidrana in obdana z razkošjem. V vlogih dosti primerjata različne kulture.
OK baby: najstniška starša, ki se jima je ravnokar rodil drugi otrok. Objavljata vloge o njunem vsakdanu.
CTFxC: vloger je nek glasbenik, ki je v življenju dal že kar nekaj težkih stvari skozi, npr. ločitev, tumor, a je še vedno poln pozitive. Spremljam ga še iz časov, ko je bil s prvo ženo, se z njo poročil, potem ločil in sedaj je že nekaj časa z drugo žensko, tudi zaročil jo je že.. Skratka, občasno mi paše pogledati njegov vlog, ki prikazuje njegovo vsakdanje življenje.
Clevver Style: lepotni triki, razne fore, tutoriali...
Clicknetwork: vlogi predvsem v stilu "tried and tested". Npr. testira kakšne popularne poceni izdelke iz e-baya, trendovske načine ličenja, ipd.
To je to kar občasno spremljam. Včasih se mi recimo ne da filma gledat, ker mi ni do 2-urnega sedenja pred TV-jem, paše pa mi pogledati nekaj minutni vlog. Pogrešam pa kakšne zanimive slovenske vlog kanale. Samo dva sem našla, ki sta mi res ok. Tako da se že veselim vaših predlogov.
Posted 02 March 2017 - 06:46 PM
Slovenski:
Barbi in Matic: to je moj najljubši vlog. Gre za simpatičen par z Gorenjske, ki nekje 2x tedensko vloga o vsem možnem.
Ajoooj ta dva sta mi pa res... nista mi. Pa kaksno stanovanje imata
pa skozi hrenovke jesta.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 March 2017 - 07:15 PM
Enkrat je Ana objavila link, ko sta šla kampirat. Sem potem še en drug video pogledala, res katastrofa.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 March 2017 - 07:52 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 March 2017 - 08:07 PM
Ajoooj
ta dva sta mi pa res... nista mi. Pa kaksno stanovanje imata
pa skozi hrenovke jesta.
Meni je pa ravno to kul, ker ne fejkata neki, sta čist realna. Oziroma, ne delujeta mi prisiljeno. To da hrenovke jesta (česar nisem niti opazila) se mi ne zdi moteče, ker ni ravno kot da ju spremljam zaradi hrane ali pa zaradi stanovanja. Ne vem, men sta pač kul
Glede Suske se pa pridružujem mnenju Podgane.
Posted 03 March 2017 - 08:55 AM
+1Vcasih gledam Susko. Mogla bi mi bit zoprna pa mi ni. Kar gledam, haha.
Posted 03 March 2017 - 09:55 AM
Planet, se strinjam glede Barbi&Matica. Zadnjič sem enega gledala oz. preskakovala, ko je razlagala o eni operaciji, ki jo je imela. Blaaaazno podrobno. Who cares ob kateri uri si bila sprejeta v bolnico? Ampak jaz ne maram dolgih razlag, če ne vsebujejo pomembnih podatkov.
Jaz spremljam le blog Irena Sirena. Nergača sem nehala brati, ker že pretirava s svojim nerganjem
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 March 2017 - 10:12 AM
Jaz dnevno spremljam samo Jona Olssona. Pro smučar, ki s svojo punco potuje praktično vsak dan. Sem ga pa spremljala že preden je imel Vlog.
https://www.youtube....ideoBlog/videos
Posted 03 March 2017 - 10:15 AM
Jaz spremljam le blog Irena Sirena. Nergača sem nehala brati, ker že pretirava s svojim nerganjem
Dokaj redno spremljam Sireno, pa Nergača in sta mi še vedno všeč. Se ne strinjam z njim v vsem, mi je pa všeč ta kritični pogled, da vsaj malo razmislim o omenjeni temi in si izoblikujem mnenje (tudi če ni enako njegovemu).
Jaz sem začela brat še Vedrano Rudan - odlična mi je. Ravno prav sarkastična in cinična, da se nasmejem zraven.
A John Oliver tudi paše sem zraven - njega tudi redno gledam.
Pa kakšno kolumno na Siolu preberem (Samo Rugelj, Tina Deu, ....)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 March 2017 - 12:45 PM
Jaz sem tudi ravno ta video pogledala in se strinjam s tabo. Prav neverjetno dolgocasen in brezvezen par sta mi. Cudim se tej potrebi ljudi po vsakodnevnem belezenju dogajanja na tak nacin.Planet, se strinjam glede Barbi&Matica. Zadnjič sem enega gledala oz. preskakovala, ko je razlagala o eni operaciji, ki jo je imela. Blaaaazno podrobno. Who cares ob kateri uri si bila sprejeta v bolnico? Ampak jaz ne maram dolgih razlag, če ne vsebujejo pomembnih podatkov.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 members, 0 guests, 0 anonymous users