Jump to content

Photo

Vlogi, blogi

• Please log in to reply
117 replies to this topic

#41 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 02 December 2012 - 09:57 AM

Jaz spremljam precej stvari, ampak tako zelo občasno. Na dnevni ravni spremljam predvsem:

Blogilates - pilates inštruktorica objavlja svoje vadbe + jedilnike in še cel kup drugih stvari

Skinnytaste - zdravi recepti

the Blonde Salad - italijanska modna blogerka, ki gre večini na forumu na živce :)
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#42 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 02 December 2012 - 11:57 AM

Blogilates - pilates inštruktorica objavlja svoje vadbe + jedilnike in še cel kup drugih stvari

Tudi jaz spremljam to, že dolgo časa.
  • 0

#43 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 December 2012 - 12:10 PM

Jaz razen teh parih beauty v/bloggerk ne spremljam nič, občasno prečekiram Maruja pa Jenno Marshal, če se mi ravno da.
  • 0

#44 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 December 2012 - 02:06 PM

A nimamo mi že 5 tem za bloge?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#45 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 December 2012 - 03:16 PM

^ Ja, UNLOL.

Berem Mitjo Kunstlja (politika) ter Rogerja Eberta (filmi).
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 02 December 2012 - 04:52 PM

A nimamo mi že 5 tem za bloge?

Jaz sem v iskalniku iskala, pa mi ni nič našlo! :hmm:Res je, da imamo temo o virih kuharskih receptov, ampak prav o blogih pa nisem našla, a mi daš linke?

• 0

#47 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 December 2012 - 05:12 PM

Sej nimamo. Imamo za modne in beauty bloge in temo kuharski viri, kamor se lepijo tudi blogi povezani s hrano.
  • 0

#48 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 03 December 2012 - 10:14 AM

Jaz redno berem:
- Filmoljub
- Filmsko platni št. 7
- Nergač
- Irena sirena

Ostalo pa bolj občasno
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#49 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 December 2012 - 10:21 AM

Prav redno redno ne spremljam nobenega, so mi pa nekako všeč tile:

Anna Saccone
The Nail Network
Temptalia
Blonde Salad (vedno manj, zdaj večinoma spremljam samo še njena "potovanja")
My Lucite Dreams
The Beauty Look Book
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#50 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 December 2012 - 10:36 AM

Jaz redno berem:
- Irena sirena
Ostalo pa bolj občasno

Edina slovenski blog, ki ga obiskujem skoraj na dnevnem nivoju. :yes:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 02 March 2017 - 04:24 PM

Obujam temo. O blogih je bilo že kar nekaj govora na forumu, zanima pa me katere VLOG kanale kaj spremljate? Predlagam, da napišemo seznam slovenskih in tujih in kratek opis poleg. Jaz spremljam naslednje.

Slovenski:
Barbi in Matic: to je moj najljubši vlog. Gre za simpatičen par z Gorenjske, ki nekje 2x tedensko vloga o vsem možnem.  

Anja Suška: vloga o fitnesu, zdravem življenju in o njenem vsakdanu. 

Tuji:
Mugumogu: kanal posvečen zgolj in samo dvema smešnima mačonama :)

The tonight show starring Jimmy Fallon: predvidevam, da njega poznate in je opis odveč.

Saygin Yalcin: vlog bogatega nemškega podjetnika, ki živi v Dubaju. Vloga o raznem, predvsem poudarja, da je potrebno verjeti in uresničiti svoje podjetniške ideje. No, jaz ga spremljam zato, ker mi je pač zanimiva oseba z zanimivim stilom življenja, pa tudi izgleda ne slabo :)

Mo Vlogs: prijatelj od Saygina Yalcina, ki ravno tako živi v Dubaju. Gre za uspešnega vlogerja, ki ga spremljam zgolj občasno, malo sem se ga naveličala. Spremljati pa sem ga začela, ker mi je tudi njegov stil življenja zanimiv, prikazuje življenje v Dubaju in simpatično mi je bilo, kako je povezan s sestro in mamo. 

Roman Atwood Vlogs: simpatična družinica s sloganom "smile more". 

Sarah Nourse: Američanka, ki se je preselila v Evropo, poročena pa mislim da je s Švicarjem. Vlogata o njunem minimalističnem stilu življenja, raje potujeta in se selita, kot da sta nekje zasidrana in obdana z razkošjem. V vlogih dosti primerjata različne kulture.

OK baby: najstniška starša, ki se jima je ravnokar rodil drugi otrok. Objavljata vloge o njunem vsakdanu. 

CTFxC: vloger je nek glasbenik, ki je v življenju dal že kar nekaj težkih stvari skozi, npr. ločitev, tumor, a je še vedno poln pozitive. Spremljam ga še iz časov, ko je bil s prvo ženo, se z njo poročil, potem ločil in sedaj je že nekaj časa z drugo žensko, tudi zaročil jo je že.. Skratka, občasno mi paše pogledati njegov vlog, ki prikazuje njegovo vsakdanje življenje.

Clevver Style: lepotni triki, razne fore, tutoriali... 

Clicknetwork: vlogi predvsem v stilu "tried and tested". Npr. testira kakšne popularne poceni izdelke iz e-baya, trendovske načine ličenja, ipd.

To je to kar občasno spremljam. Včasih se mi recimo ne da filma gledat, ker mi ni do 2-urnega sedenja pred TV-jem, paše pa mi pogledati nekaj minutni vlog. Pogrešam pa kakšne zanimive slovenske vlog kanale. Samo dva sem našla, ki sta mi res ok. Tako da se že veselim vaših predlogov. 

• 0

#52 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 March 2017 - 06:46 PM

Slovenski:
Barbi in Matic: to je moj najljubši vlog. Gre za simpatičen par z Gorenjske, ki nekje 2x tedensko vloga o vsem možnem. 

Ajoooj :D ta dva sta mi pa res... nista mi. Pa kaksno stanovanje imata :ph34r: pa skozi hrenovke jesta.

bnbn.png

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#53 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 02 March 2017 - 07:15 PM

Enkrat je Ana objavila link, ko sta šla kampirat. Sem potem še en drug video pogledala, res katastrofa. :D

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#54 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 02 March 2017 - 07:52 PM

Vcasih gledam Susko. Mogla bi mi bit zoprna pa mi ni. Kar gledam, haha.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 02 March 2017 - 08:07 PM

Ajoooj :D ta dva sta mi pa res... nista mi. Pa kaksno stanovanje imata :ph34r: pa skozi hrenovke jesta.

Meni je pa ravno to kul, ker ne fejkata neki, sta čist realna. Oziroma, ne delujeta mi prisiljeno. To da hrenovke jesta (česar nisem niti opazila) se mi ne zdi moteče, ker ni ravno kot da ju spremljam zaradi hrane ali pa zaradi stanovanja. Ne vem, men sta pač kul :) 

Glede Suske se pa pridružujem mnenju Podgane.

• 0

#56 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27665 posts

Posted 03 March 2017 - 08:55 AM

Vcasih gledam Susko. Mogla bi mi bit zoprna pa mi ni. Kar gledam, haha.

+1 :lol:

Gorica ❤

Sta mi pa Barbi&Matic oz. vsaj ona negledljiva. Včasih kliknem kakšen njun vlog in ona vsakič tako dolgovezi, da ugasnem.

Sicer pa ničesar ne spremljam redno, po potrebi
kakšne naključne nasvete o negi obraza, telesa, ličenju, ... .
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#57 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 03 March 2017 - 09:55 AM

Planet, se strinjam glede Barbi&Matica. Zadnjič sem enega gledala oz. preskakovala, ko je razlagala o eni operaciji, ki jo je imela. Blaaaazno podrobno. Who cares ob kateri uri si bila sprejeta v bolnico? Ampak jaz ne maram dolgih razlag, če ne vsebujejo pomembnih podatkov.

Jaz spremljam le blog Irena Sirena. Nergača sem nehala brati, ker že pretirava s svojim nerganjem :lol:

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#58 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 March 2017 - 10:12 AM

Jaz dnevno spremljam samo Jona Olssona. Pro smučar, ki s svojo punco potuje praktično vsak dan. Sem ga pa spremljala že preden je imel Vlog.

https://www.youtube....ideoBlog/videos

• 0
Viens, reste ici!

#59 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 03 March 2017 - 10:15 AM

Jaz spremljam le blog Irena Sirena. Nergača sem nehala brati, ker že pretirava s svojim nerganjem :lol:

Dokaj redno spremljam Sireno, pa Nergača in sta mi še vedno všeč. Se ne strinjam z njim v vsem, mi je pa všeč ta kritični pogled, da vsaj malo razmislim o omenjeni temi in si izoblikujem mnenje (tudi če ni enako njegovemu).

Jaz sem začela brat še Vedrano Rudan - odlična mi je. Ravno prav sarkastična in cinična, da se nasmejem zraven.

A John Oliver tudi paše sem zraven - njega tudi redno gledam.

Pa kakšno kolumno na Siolu preberem (Samo Rugelj, Tina Deu, ....)

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#60 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 03 March 2017 - 12:45 PM

Planet, se strinjam glede Barbi&Matica. Zadnjič sem enega gledala oz. preskakovala, ko je razlagala o eni operaciji, ki jo je imela. Blaaaazno podrobno. Who cares ob kateri uri si bila sprejeta v bolnico? Ampak jaz ne maram dolgih razlag, če ne vsebujejo pomembnih podatkov.

Jaz sem tudi ravno ta video pogledala in se strinjam s tabo. Prav neverjetno dolgocasen in brezvezen par sta mi. Cudim se tej potrebi ljudi po vsakodnevnem belezenju dogajanja na tak nacin.

Sireno in Nergaca veckrat preberem, ce ravno kje zasledim link ali mi ga kdo poslje. On mi je tudi sicer fajn, smo veckrat pse sprehajali skupaj.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users