Jump to content

Photo

Vlogi, blogi

• Please log in to reply
117 replies to this topic

#21 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 10 August 2006 - 10:48 AM

Jaz pišem dnevnik takrat ko se mi kaj zanimivega zgodi oziroma ko potrebujem da stvari o katerih se mi je težko pogovarjat spravim iz sebe. Mi je potem laže.
  • 0

#22 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 August 2006 - 01:06 PM

Blog.. nimam potrpljenja, niti mi ni dost.. nevem, ne morm spustit domišljije tam.

biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#23 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 06 February 2012 - 12:04 AM

Da nekoliko posodobim temo...

A pišete svoj blog?
Kakšno tematiko obravnavate? Kateri blogovski portal pri tem uporabljate (blogger, tumblr...)?

Prebirate kak poseben blog?
  • 0

#24 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27665 posts

Posted 06 February 2012 - 01:11 AM

Zanimivo brati zacetek te teme. : D

Nimam bloga, berem nakljucno, ce mi pride kaj zanimivega pod roke.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#25 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 February 2012 - 08:18 AM

Ja, jaz objavljam na Bloggerju. Spremljam jih kar precej, v zadnjem času so mi sploh skandinavski fotografi in designerji ful všeč, pa kake modne in fotografske bloge spremljam. V bistvu sem kar odvisna od blogov, po mojem bi težje živela brez njih kot brez FB. laugh.gif Super način izražanja so mi.

Najnajnajnajnajljubša blogerka ever mi je pa Garance Dore, njo pa res obožujem in požiram vsako besedo/sliko.
  • 0

#26 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 February 2012 - 08:28 AM

QUOTE(_Planet_ @ 6. 2. 2012 - 1:11) View Post

Zanimivo brati zacetek te teme. : D

yes.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#27 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 February 2012 - 10:07 AM

Ne pišem, rada pa preberem in pogledam predvsem modne, da vidim, kaj se dogaja in kakšen je pogled blogerjev na nekatere stvari. Od modnih 'domačih' že kako leto spremljam srbske in par hrvaških, ker so svetlobna leta pred slovenskimi, sploh kar se outfit postov tiče - blogerji, ki pišejo izključno in samo o dogajanju, so mi malenkost brezvezni, imam raje neke mikse (od slovenskih preberem tu pa tam Ekoasa pa Jerkičevo, čeprav slednja ni prav gostobesedna, včasih grem pogledat še na Ulični stil, ampak je še vedno precej slab); enkrat sem opazila blog nekih Primork, a ga zdaj več ne najdem, ni se mi zdel slab. Od srbskih berem Divine World of Fashion, ker je ful preprostna, ne-plastična, izobražena, PISMENA (blazno mi gre na organ, ko vidim pri nekaterih blogerjih take napake, da te prime srat, ker so preprosto nepismeni in ne znajo črkovati nekaterih besed), Fashionandstyle, frashion by Marina, Ko ne voli cipele, ne voli ni ljude. Ta punca iz Bosne mi je tudi krasna Vintageloveshop, ker večinoma dela kombinacije iz vintage stvari. Od tujih pa vse živo, samo Chiaro ne, ker je najbolj zlizana in dolgočasna blogerka ever. Rada berem še bloge, na katerih so razni dnevniki, razmišljanja, itd. prijateljev, a linkov ne bi lepila.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#28 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 06 February 2012 - 10:28 AM

Jaz precej blogov berem, z razno tematiko: nohti, moda, knjige, potovanja. Zadeve kjer me pritene tako tematika, kot avtorjev način pisanja.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#29 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 February 2012 - 10:30 AM

Včasih pogledam kakšnega filmskega ali kuharskega, to je pa tudi vse. Preveč je vsega tega, preveč, težko ločim tiste dobre od slabih, oziroma ne usmerjam energije v to, da bi to počela.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#30 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 February 2012 - 10:37 AM

Ja, kuharske sem pozabila, evo, to tudi. yes.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#31 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 06 February 2012 - 10:38 AM

Jaz imam tumblr, pišem sicer nič, samo slike nagih tet reblogam oops.gif Je lažje biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#32 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 01 March 2012 - 10:20 PM

A se da na bloggerju prenest/uvozit en design (ozadje, layout itd.) na drug blog?
  • 0

#33 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 02 March 2012 - 10:27 AM

Hmm, na katerega pa? A na WP? WP-ja ful ne poznam, ampak na Bloggerju se da izvozit design in cel blog. Vem pa, da ima WP neke čudne nastavitve glede tega.
  • 0

#34 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 02 March 2012 - 10:54 AM

Na drug blog na bloggerju sem mislila. Kako pa?
  • 0

#35 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 02 March 2012 - 11:01 AM

Ajaaa! Ja valda!

Naredi dvoje:
Nastavitve - Drugo - Izvozi blog (shrani si nekam)
potem pa še
Predloga - zgoraj desno Varnostno kopiranje/obnovitev - prenesi polno predlogo (shrani si nekam)

Potem na novem blogu narediš vse isto, samo da daš Uvozi blog namesto izvozi, pa mislim da bi moralo tudi design kopirat. Če ti designa ne skopiram greš pa spet pod Predlogo, varnostno kopiranje/ovbnovitev in daš naloži predlogo.
  • 0

#36 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 02 March 2012 - 11:02 AM

:woot: Super. Hvala!
  • 0

#37 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 02 March 2012 - 11:27 AM

Deluuujeee!!! :yahoo: Še enkrat hvala. xx
  • 0

#38 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 07 March 2012 - 06:15 PM

Šele zdaj vidim. :) NP, sem vesela! O čem pa pišeš blog?
  • 0

#39 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 07 March 2012 - 07:05 PM

Študentskem življenju.  :)

• 0

• Guests

Posted 02 December 2012 - 09:22 AM

Katere bloge, oz. vloge več ali manj redno spremljate? Po možnosti še kakšen opis zraven. Jaz spremljam naslednje kanale (meni najbolj všečna sem označila z rdečo):

Maru :P Gre za mucka po imenu Maru, ki je neverjetno lep in zabaven, še posebej rad leze v vse možne škatle, tudi če so te še enkrat manjše od njega :)
http://www.youtube.c...u?feature=watch

Prank vs. Prank. Gre za fanta in punco, ki drug drugemu nastavljata razne potegavščine, včasih kar mal krute, prav ful se potrudita in ju je prav smešno gledati :)
http://www.youtube.c...k?feature=watch

Še en njun kanal: GF vs BF. Na tem kanalu pokažeta še tisto ne tako noro plat sebe.. no ja :) Meni ju je kul spremljati, ker sta čist sproščena, ful sta simpatičen par, pred kamero se zafrkavata, tako kot se pari pač zafrkavamo, samo da ponavadi tega ne počnemo ravno v družbi :) Skratka, kar nekako te zasvojita po parih videih :)
http://www.youtube.com/user/bfvsgf

Sam Schuerman: Ta ženska je meni ful simpatična - na svojem kanalu ima make-up in hair tutoriale, pa rada kaj o svoji družinici pove, rada jo spremljam.
http://www.youtube.c...manthaschuerman

The Schuerman show: včasih vržem oko še na ta kanal, v katerem nastopa cela družinica Schuerman :)
http://www.youtube.c...heschuermanshow

Spremljam tudi kuharske bloge, naslovi teh so v primerni temi. Da ne boste mislile, da cele dneve sam to gledam, ker sem jih tolk nametala - to pač čez vikend mal pogledam :)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users